Transval - rakennuslogistiikan joustava ja ratkaisukeskeinen kumppani

Päivämäärä: 26.4.2023

Suomen suurin kalustevalmistaja Novart luottaa Transvaliin rakennuslogistiikan kumppanina. Transval hoitaa yrityksen välivarastointia, työmaalogistiikkaa ja auttaa varmistamaan, että asiakkaiden vaatimukset kohdataan.

Transvalin ja Novartin yhteistyö sai alkunsa pari vuotta sitten kalustevalmistajan etsiessä tarpeisiinsa parhaiten sopivaa logistiikkakumppania. Vaatimuksena oli saada lisättyä kasvua ja varmistaa, että logistiikkaa hoitaa päivittäin tarvittava määrä työntekijöitä.

Yhteistyö on laajentunut ja nykyisin Novart käyttää myös Transvalin tarjoamaan mahdollisuutta välivarastointiin Espoossa ja Tampereella. Tämä antaa Novartille vapautta suunnitella kuljetuksia eri puolille maata rakentamisaikataulun mukaisesti. Transval välivarastoi, kuljettaa ja vastaa myös tuotteiden sisään kantamisesta.

Novartin tuotanto- ja logistiikkakoordinaattori Henri Himanen kertoo, että yhteistyö Transvalin kanssa on kehittynyt vauhdilla viimeisen puolen vuoden aikana.

– Arjen tekemisessä korostuu molempien yritysten ratkaisukeskeisyys, mikä on ensiarvoisen tärkeää. Kun jotain tapahtuu, mietimme yhdessä, miten voisimme hoitaa tilanteen ensi kerralla paremmin, hän kuvailee.

Yhteydenpito ja työturvallisuus kärkenä

Yhteistyön ytimessä on tiivis yhteydenpito. Transval ja Novart pitävät viikoittain palavereita, joissa käydään läpi ajankohtaisia asioita. Yhteyttä pidetään muutenkin, ja tuotanto- ja logistiikkakoordinaattori Himanen arvostaa hyvissä ajoin tulevaa tietoa siitä, koska tuotteet kannetaan kohteeseen ja onko mahdollisia haasteita.

Työturvallisuus onkin tärkeä osa yritysten yhteistä arkea, ja siihen myös panostetaan. Yhteistyötä käydään läpi kuukausittain työturvallisuuden näkökulmasta. Yhteiseen toimintamalliin kuuluu, että työmaalla tehdään aina niin kutsutut kantokatselmukset ennen kuin tuotteiden kantaminen aloitetaan.

Yhteinen matka jatkuu

Kalustevalmistaja Novart toivoo tiiviin yhteistyön jatkuvan Transvalin kanssa tulevaisuudessa, jotta yritys voi vastata asiakkaiden kiristyviin vaatimuksiin. Yhä useampi haluaa täyden palvelun aina sisäänkannosta asennuksiin, mikä lisää tarvetta kokonaisvaltaiselle logistiikkakumppanille.

– Toivon tulevaisuuden yhteistyöltä sitä samaa kuin tähänkin asti: nostetaan asiat esiin ja etsitään niille ratkaisuja heti, kun ne tulevat vastaan. Transvalin kanssa on ollut aina hyvä toimia. Kun on hyvää porukkaa, voi luottaa siihen, että asiat hoidetaan, Henri Himanen kertoo.

Transvalin rakennuslogistiikan vetäjä Juho Lappalainen puolestaan toteaa, että yhteistyö Novartin kanssa on sujunut hienosti ja syventynyt ajan myötä.

– On mahtavaa, että yhdessä emoyhtiömme Postin kanssa voimme olla kokonaisvaltainen logistiikkakumppani ja tukea Novartin menestystä koko toimitusketjussa. Kehitämme toimintaa jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä.

Ota yhteyttä:

Juho Lappalainen
Rakennuslogistiikka
[email protected]
+358 40 578 0106

Miika Tiri
Myynti, rakennuslogistiikka
[email protected]
+358 40 523 2315

Referenssihankkeet Transval Group

Transval ja Novart yhteistyö

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän