Tehokasta rakennuslogistiikkaa

Päivämäärä: 4.7.2022

Logistiikan sertifioitu edelläkävijä, vastuullinen, suomalainen ja vakavarainen Transval kasvaa nyt rakennuslogistiikkaan ja tuo yrityksille kustannussäästöjä, tehokkuutta ja luotettavuutta toimittamalla materiaalit oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan. Olemme uusi toimija rakennuslogistiikassa, mutta logistiikka-alalla konkari ja markkinajohtaja Suomessa!

Rakennetaan yhdessä rakennusalan tuottavuusloikka

"Olemme rakentaneet teollisuusalan tuottavuusloikkaa logistiikan osaamisellamme usean kymmenen vuoden ajan ja saaneet teollisuuden alan asiakkaillemme keskimäärin 10–30 % kustannussäästöt materiaalivirtojen optimoinnilla, materiaalilogistiikan tehostamisella sekä toimintojen jatkuvalla parantamisella. Valjastamme tämän osaamisemme nyt rakennusteollisuuden käyttöön, sillä uskomme, että tehokas työmaalogistiikka parantaa rakennusalan tuottavaa työtä ja johtaa keskimääräisesti 10 % kustannussäästöihin. Rakennetaan yhdessä tulevaa rakennusalan tuottavuusloikkaa!"

Tarjoamme sinulle ja rakennusalalle:

  • TEHOKKUUTTA materiaalivirtojen hallintaan. Poistamme toimitusviiveitä, odotusaikoja, turhia materiaalien siirtelyjä. Vapautamme työmaan työnjohdon ja ammattirakentajien työajan itse rakentamiseen.
  • KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ joustavalla palvelusopimuksella, joissa kulut määräytyvät pääosin suoriteperusteisesti. Voit siirtyä pois kiinteiden tila- ja henkilökustannusten maailmasta
  • LUOTETTAVUUTTA meillä on yli 5 000 logistiikan ammattilaisen joukkue ja vakavarainen omistuspohja. Logistiikka on ydinliiketoimintaamme, jota kehitämme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa
  • TURVALLISUUTTA työmaalle. välivarastointikyvykkyytemme ansioista voimme toimittaa materiaalit oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan työmaalle. Näin materiaalit eivät altistu vaihteleville sääolosuhteille, hävikin määrä vähenee ja erityisesti rakennustyömaalle vapautuu tilaa, joka mahdollistaa työturvallisemman ja laadukkaamman tavan toimia

Valitse palvelut markkinoiden kattavimmasta palveluvalikoimastamme:

  1. TYÖMAALOGISTIIKKA – työmaan logistiikkasuunnittelu yhdessä järjestelmässä, materiaalien oikea-aikainen siirtely työmaan sisällä. Myös suojaaminen, työmaasiivous ja jätehuolto, työturvallisuuspalvelu. Aina oikea määrä työturvallisesti toimivia ammattilaisia apunasi oikeassa paikassa!
  2. (VÄLI)VARASTOINTI – tuotteiden vastaanotto, hyllytys, keräily, pakkaus, lähettäminen (myös pakkausten purkaminen, esiasennukset, kititys, valmistelut). 
  3. KULJETTAMINEN – joko oman kuljetuskumppaniverkostomme kautta tai emoyhtiömme Postin rahti-/pakettikuljetuspalveluilla. Kalusto ja resurssit riittävät palvelemaan kattavasti Suomessa!
  4. SISÄÄNKANNOT – varmistamme henkilöstömme työturvallisen toimintatavan, koulutuksen ja jatkuvan kehittymisen.  
  5. Logistiikan ammattilaisten HENKILÖSTÖVUOKRAUS 
  6. REAALIAIKAINEN TIETO tuotteiden ja materiaalien saapumistiedoista ja lähetyksistä, kun materiaali on Transvalin hallinnassa.  

Tarjoamme nyt ratkaisuja rakennusliikkeiden päivittäisiin haasteisiin

Valjastimme rakennusyritysten käyttöön parhaat käytäntömme ja kolmenkymmenen vuoden osaamisemme logistiikassa. Transval on Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo, Suomessa markkinajohtaja logistiikan ulkoistuspalveluissa. Varastoneliöitä meillä on yhteensä 320 000. Yli 600 yritystä, useat kymmenet vientiteollisuuden yritykset, maahantuojat, kaupan alan yritykset, luottavat logistiikkavirtansa 5 000 logistiikan ammattilaisemme hoidettavaksi - luota sinäkin!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Keskustellaan, miten voisimme auttaa sinua!

Joachim Silberstein
Myynti
[email protected]
040 772 7664

Juho Lappalainen
Rakennuslogistiikka
[email protected]
040 578 0106

Referenssihankkeet Transval Group

Transval ja Novart yhteistyö

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje