Tork S4 annostelijat ihonhoito­tuotteille – joustava ratkaisu tilojesi hygienia­tarpeisiin

Päivämäärä: 19.4.2023

Tyylikkäät, muotoilustaan palkitut Tork S4 annostelijat ihonhoitotuotteille ovat yhteensopivia monien erilaisten täyttöpakkausten kanssa ja tarjoavat näin joustavan sekä kustannustehokkaan ratkaisun tilojesi hygieniatarpeisiin. Tork S4 annostelijoiden avulla pidät myös tilojesi ulkonäön yhden­mukaisena, kun voit käyttää samaa annostelijamallia esimerkiksi käsihuuhteiden sekä -saippuoiden annosteluun.

Annostelijat ovat saatavilla kolmessa eri värissä – kromipintainen Image Line -sarja tarjoaa klassista tyylikkyyttä korkea­tasoisiin tiloihin, kun taas Elevation-sarjan mustat ja valkoiset annostelijat tarjoavat tiloihisi ulko­näöltään modernin vaihto­ehdon. Kaikkiin värimalleihimme on myös saatavilla Intuition ™-sensori, joka mahdollistaa annostelun ilman kosketusta ja pienentää näin risti­kontaminaation riskiä.

Tork annostelijat ovat Ruotsin reumaliiton sertifikaatilla helppo­käyttöisiksi todistettuja, eivätkä jätä ketään hyvän hygienian ulko­puolelle. Annostelijamme edistävät kaikkien käyttäjien, myös lasten ja ikä­ihmisten, hyvää käsi­hygieniaa. Lisäksi niiden helppo huollettavuus avittaa omalta osaltaan tiloista huolehtivan henkilö­kunnan arkea.


 

Tork on osa maailmanlaajuista hygienia- ja terveysalan yritystä Essityä, joka tunnetaan yhtenä maailman vastuullisimmista yrityksistä. Olemme integroineet vastuullisuuden liike­toiminta­strategiamme ytimeen keskittyen siihen, missä voimme vaikuttaa eniten. Torkin tuotteissa tämä näkyy käytännössä mm. pakkaus­materiaaleissa, annostelijoiden täyttö­kapasiteeteissa sekä täyttö­pakkausten ko’oissa. Tavoitteemme ovat korkealla ja paino­pisteenämme on hyvin­voinnin, kestävän kulutuksen ja kierto­talouden edistäminen.

Tutustu S4 annostelijoihimme lisää: Tork annostelijat ihonhoitotuotteille

Referenssihankkeet Oy Essity Finland Ab

Kuitinmäen koulu, Espoo

Kuitinmäen koulu, Espoo

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Espoo. ....

Nokia Arena

Nokia Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän