Tork PeakServe® annostelijat HopLopin tiloihin

Päivämäärä: 24.9.2019

Suomen HopLopeissa vierailee vuosittain 1,6 miljoonaa asiakasta ja päivittäin kävijöitä kussakin 22 toimipisteessä on keskimäärin 200. Seikkailupuistojen tilat ovat kovassa käytössä etenkin ruuhkahuippuina, kuten viikonloppuisin, jolloin liikkujia ja leikkijöitä saattaa vierailla päivän aikana jopa tuhat. Kaikki HopLopit on uudistettu vuosina 2017−2018. Uudistuksen yhteydessä puistoissa siirryttiin käyttämään Tork PeakServe® -käsipyyheannostelijoita, jotka on suunniteltu erityisesti suurten kävijämäärien paikkoihin.

Tork PeakServe® -käsipyyheannostelija on suunniteltu vilkkaisiin saniteettitiloihin, joissa asiakkaiden tulee pystyä käymään sujuvasti. Annostelijaan mahtuu kerralla yli 2 000 pyyhettä, ja annostelijan uudelleentäyttäminen tiiviiksi puristetuilla täyttöpakkauksilla käy nopeasti. Koska annostelijasta tulee yksi paperi kerrallaan, paperipyyhkeitä kuluu vähemmän eikä lattioille kerry roskaa. Henkilöstö voi Tork PeakServen ansiosta keskittyä käsipyyheannostelijoiden täyttämisen sijaan siivoukseen.

Lue lisää HopLop seikkailupuistojen Tork PeakServe annostelijan käyttäjäkokemuksesta

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän