TEKNISEN ERISTÄMISEN UUSI SUKUPOLVI

Päivämäärä: 11.8.2020

Knauf Insulationin uuden sukupolven kivivillaeristeet soveltuvat todella hyvin teknisen eristämisen tarpeisiin. Knaufin kehittämä ECOSE Technology on vallankumouksellinen sideaineteknologia, joka perustuu petrokemikaalipohjaisten materiaalien sijasta nopeasti uusiutuviin, luonnollisiin materiaaleihin.

Knauf Insulationin kivivillojen valmistamisessa ei käytetä petrokemian tuotteita eikä se sisällä valkaisu- tai väriaineita eikä siihen lisätä formaldehydiä. Sideaine on peräisin luonnon omista raaka-aineista. Tämä takaa, että ECOSE Technology menetelmällä valmistetut tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, mutta tarjoavat silti kaikki perinteisestä kivivillasta tutut edut, ja hieman enemmän. Knaufin kivivilla on myös miellyttävä asentaa – se ei haise, ei kutise eikä pölyä samalla tavalla kuin perinteiset eristemateriaalit.

Kestävämpi ratkaisu, jonka luontoäitikin hyväksyy! Kysy meiltä lisää tuotteista!

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän