UUTUUS! Kipsilevykulmat nopeaan asennukseen!

Päivämäärä: 8.11.2022

Kulmavahvistetut ProTeck -kipsilevykulmat soveltuvat linjasaneerauksiin, pylväiden ja metalli- tai puutukirakenteiden koteloitiin, ikkunakarmien tai ikkunoiden smyygien pinnoitukseen sekä johtojen ja putkien koteloimiseen.

ProTeck -verhouselementit kestävät erittäin hyvin kuormitusta ja niiden iskunkestävyys on erinomainen. U ja L -kipsikulmat kestävät hyvin mekaanista rasitusta koska ovat vahvistettu taitekohdasta patentoidulla vahvisterakenteella, jonka vahvistaa ja antaa hyvän suojauksen kulmiin erilaisilta kolhuilta ja iskuilta.

Kipsikulmat voidaan maalata heti ja ne on helposti leikattavissa haluttuun mittaan tai leveyteen. Paloluokitus F30-F90. ProTeck -verhouselementti täyttää paloluokiteltujen rakenteiden kanssa käytettäessä standardien DIN EN 1364-1 ja DIN EN 1363-1 vaatimukset. Kipsikulmissa on tarkka 90 asteen kulma ja kaikki komponentit ovat yhdessä ja samassa elementissä valmiina asennettavaksi.

Kipsikulman asennus on helppoa ja nopeaa, mikä tuo huomattavaa säästöä työajassa. Asennuksessa on vähemmän työvaiheita kuin perinteisellä tavalla – vain ruuvien kannat kitataan ja kulmat ovat maalausvalmiita.

Suorat ja vankat ulkokulmat seiniin ja kattoon ilman paljon työtä vaativia kulmasuojalistoja ja silottamisia. Saat innovatiivisella ProTeck-verhouselementillä suoria kulmia merkittävästi nopeammin ja selkeästi parempilaatuisina.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Lisää tuotteesta Rakentaminen

Rakentaminen

Rakentamisen tarvikkeet ovat suurin tuoteryhmämme. Laaja valikoima rakennustarvikkeita. Verkot, kodinturvatuotteet, luukut ja ullakkoportaat ja bitumituotteet.

Referenssihankkeet Lektar Oy

Kaitaan metroasema

Kaitaan metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 50 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Blominmäen jätevedenpuhdistamo Espooseen

Blominmäen jätevedenpuhdistamo Espooseen

Espoo

Espoon Blominmäen kallioon rakennettava ja vuonna 2022 valmistuvan Helsingi...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän