Koe uusi Focus Ds – teimme huimia parannuksia

Päivämäärä: 8.5.2024

Tutustu uudistetun Ecophon Focus™ Ds -alakatto­järjestelmän etuihin!

Suosittu, sileän ilmeen sisäkatolle antava Focus Ds -ala­kattomme on nyt saatavissa asennusta helpottavana yksikerros­järjestelmänä. Loppu­tulos on yhdistelmä tuttua estetiikkaa ja entistä parempaa akustista suoritus­kykyä. Näin olemme kehittäneet järjestelmästä entistä paremman niin suunnittelijoille, asentajille kuin tilojen käyttäjillekin:

NOPEAMPI ASENNUS ILMAN ETÄISYYSTANKOA

Uudessa välilista­järjestelmässä on vähemmän osia, mikä säästää kallis­arvoista asennus­aikaa. Yksin­kertaistettu prosessi on tulosta teknisistä edistys­askeleista ja innovatiivisista integroiduista ominaisuuksista. 600x600 ja 1200x600 mm levyjen asennuksissa ei enää tarvita etäisyys­tankoa, mikä sekin helpottaa ja nopeuttaa käsittelyä.

HUOM: Suurempien levykokojen asennuksessa etäisyys­tanko on edelleen osa järjestelmää.

HUIPPUTARKKA JÄRJESTELMÄ

Uudet T24 PL -profiilit ovat vakaita, ja niissä on ainut­laatuinen Precision Lock -lukitus, joka parantaa järjestelmän tarkkuutta ja vakautta. Precision Lock -tekniikan ansiosta liitos on yli 75 % vahvempi kuin normaalilla listalla. Yksikerros­asennus mahdollistaa myös valaisimien ja ilmanvaihto­järjestelmien helpon integroinnin.

ENTISTÄ PAREMPI AKUSTIIKKA

Levyjemme rakenteeseen ja maalattuun pintaan tehtyjen muutosten ansiosta äänen­vaimennus on tehostunut αw 0,90:stä 0,95:een (asennuksen kokonaiskorkeus 200 mm).

Vaikka muutos äänenvaimennus­kertoimessa on näennäisesti pieni, uusi levy absorboi ääntä entistä tehokkaammin, mikä tarkoittaa, että vähemmän ääntä heijastuu takaisin huone­tilaan. Tämä parantaa tilan yleistä äänen­laatua vähentämällä kaikua ja melu­tasoa, mikä tekee puheesta selkeämpää ja vähentää tausta­melun häiriöitä. Suhteellisen pienikin parannus on siis merkittävä tilan käyttö­mukavuuden kannalta!

PARANNELTU ERGONOMIA

Uudessa järjestelmässä on yksi materiaali­kerros ja optimoidut profiilit. Levyt ovat aiempaa kevyempiä lasivilla­rakenteeseen tehtyjen muutosten ansiosta, ja listat ovat 20 % kevyempiä. Profiileja on helpompi kantaa ja leikata, mikä varmasti ilahduttaa asentajia.

PIENEMMÄT ILMASTOVAIKUTUKSET

Uuden järjestelmän jokainen komponentti on suunniteltu tarjoamaan ensi­luokkaista suoritus­kykyä mahdollisimman vähäisin ympäristö­vaikutuksin. Levyt ja listat painavat aiempaa vähemmän, ja niiden valmistus vaatii vähemmän raaka-ainetta. Näin saadaan huomattavia ilmasto­säästöjä tuotteen koko elin­kaaren aikana.

HELPPO PÄÄSY ALAKATON YLÄPUOLISEEN TEKNIIKKAAN

Jokainen levy on helppo avata ja sulkea ala­puolelta sivuttais­siirrolla, kuten ennenkin. Tämä mahdollistaa vaivattoman pääsyn ala­katon ylä­puoliseen tilaan mahdollisia huolto­toimenpiteitä ajatellen. Usein toistuvia huolto- tai tarkastus­toimia vaativiin tiloihin valikoimastamme löytyy myös Connect tarkastus­luukku, joka sopii Focus ja Master Ds -järjestelmiin.

Uudistuneen järjestelmän edut pähkinänkuoressa:

  • Nopeampi ja helpompi asennus
  • Huipputarkka järjestelmä
  • Paranneltu ergonomia
  • Entistä parempi akustiikka
  • Pienemmät ilmastovaikutukset

 

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Ecophon Akustiikkakatot

Opinmäki - Monitoimitalo ja koulu

Opinmäki - Monitoimitalo ja koulu

Uudisrakennus | Espoo | 50,00 milj €

Espoon Suurpeltoon valmistui kaupungin suurin kouluprojekti, Opinmäki. Rakenn...

Lielahtikeskus Tampereelle

Lielahtikeskus Tampereelle

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

NCC:n kehittämä ja rakentama Tampereen Lielahtikeskus on monipuolinen kaupan...

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Lahti. . Raken...

Mepco Oy toimitilat

Mepco Oy toimitilat

Tampere

Tampereen keskustaan valmistuivat keväällä 2012 uudet toimitilat, joihin kehi...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje