Tarkastus- ja huoltoluukut, myös paloluokitellut

Päivämäärä: 13.10.2020

Lektarilla on laaja valikoima erilaisia tarkastus- ja huoltoluukkuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Luukuilla varmistetaan helppo pääsy rakennuksen tarkastusta tai huoltoa vaativiin kohteisiin. Luukkujen standardi/varastoväri on valkoinen RAL 9010. erikoisvärejä saatavana tilauksesta.

Push-Up-mekanismilla varustetuissa luukuissa on kätevä suljenta- ja avausmekanismi. Luukun pinta on sileä ja se avataan ja suljetaan näppärästi yhdellä painalluksella, työkaluja tai avaimia ei tarvita. Myös hiussaumaluukuissa on Push-Up-mekanismi ja niiden kipsilevypinta voidaan maalata halutun väriseksi.

Lisäksi saatavilla on lukolla ja avaimella varustetut tarkastusluukut sekä äänieristetyt (35 dB) luukut.

Palotarkastetut ja tyyppihyväksyt tarkastus- ja huoltoluukut täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman luukuille asettamat vaatimukset. Palonkestävyydet EI30 ja EI60. EI60-paloluokitellut luukut saatavilla eri tilauksesta myös muissa RAL-väreissä ja halutussa koossa. 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän