Talotekniikan ja teollisuuden eristeet

Päivämäärä: 25.10.2018

Knauf Insulation on yksi maailman johtavista eristevalmistajista ja yrityksellä on toimintaa yli 35 maassa ja 30 tuotantolaitosta. Nykyaikaisen ja patentoidun teknologiansa ansiosta Knauf valmistaa korkealaatuisimpia eristeitä sekä seuraa jatkuvasti alan standardeja.

Knauf Insulationin talotekniikan eristeet ovat ammattilaisten ratkaisu lämmön- ja palonkeston sekä mekaanisen kulumisen kannalta. Eristeet ovat käyttäjäystävällisiä ja helppoja käsitellä. ECOSE Tehcnology -menetelmällä valmistetut tuotteet eivät sisällä phenoleja eivätkä akryylejä, joten ne ovat käyttäjälle turvallisia. Valikoimassamme ovat paloeristysverkkomatot, ilmastoinnin lämpömatot, lamellimatot ja eristyskourut.

Knauf Insulation tarjoaa eristeitä myös teollisuuden ratkaisuihin. Toimitamme korkean lämpötilan kivivillalevyt, laite- ja säiliöeristyslevyt, säiliöiden kattolevyt, teollisuuden verkkomatot ja eristyskourut.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän