Svedbergsiltä kestävä kaluste kosteisiin olosuhteisiin

Päivämäärä: 1.10.2018

Puhtaat linjat, käytännöllisyys, kestävyys. Intro on kovia otteita kestävä metallinen kylpyhuonekaluste. Verrattuna puiseen kalusteeseen, kosteudenkesto on ihan eri luokkaa. Allaskaapit kestävät jopa vesihuuhtelun.

Intro -allaskaapit valmistetaan galvanoidusta metallista, alkujaan autoteollisuudelle kehitetystä materiaalista. Galvanisoitu teräs kestää sinkkikerroksen ansiosta korroosiota erityisen hyvin. Käsittelyn ansiosta väri kiinnittyy pintaan paremmin ja lopputulos on tasainen. Svedbergsille tyypilliseen tapaan, kaikki on tehty heidän omalla pintakäsittelylinjastollaan Ruotsin Dalstorpissa.

Kuten muissakin Svedbergsin tuotteissa, Intron laatuvaatimuksiin kuuluu myös huomioida tuotteen ja tuotannon ympäristövaikutukset. Bonderite – käsittely takaa hyvän ruosteeneston fosfaatittomasti laadusta tinkimättä. Kalusteessa käytetty jauhemaali puolestaan ei sisällä liuotinaineita ja kierrätysmenetelmän avulla myös ylijäänyt väri saadaan hyödynnettyä. Laadun takaamiseksi Svedbergs antaa kalusteilleen 10 vuoden takuun.

Intro ja Svedbergsin muu valikoima on esillä Helsingissä Finnbuild – messuilla osastolla 7 c 121. Lisätietoja kalusteista löydät myös osoitteesta www.svedbergs.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän