Svedbergs-kylpyhuone tulvii uutuuksia

Päivämäärä: 10.4.2018

Svedbergsin vuoden 2018 uutuuksissa muotoilu ja toiminnallisuus kulkevat jälleen käsi kädessä. Uusiin tulokkaisiin kuten mm Ritual-suihkuvalikoimaan, DK-kalusteisiin ja pyyhekuivaimiin tutustut näppärästi kotisivuilla osoitteessa www.svedbergs.fi.

Haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme mahdollismman hyvät ja helppokäyttöiset työkalut ja olemmekin panostaneet näihin laajasti. Kotisivuilta löytyy nyt entistä kattavammin tuotekuvia, tuotetietoa ja inspiraatiota. Tarkempia työkaluja löydät BIMobject-sivustolta josta voit ladata suuren osan Svedbergs-valikoimasta Bim-objekteina https://bimobject.com/fi/svedbergs/.

Mikäli mielummin selaat perinteistä tuotekuvastoa niin voit tilata meiltä painetun Ideakirjan postitse tai sitten hyödyntää kotisivuiltamme löytyvää digitaalista versiota. Hinnastomme täydentää tietopakettia tarkemmilla mittatiedoilla ja yksityiskohtasella faktalla.

Tilaa sekä Ideakirja että hinnasto itsellesi soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 09- 584 10 500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@svedbergs.fi.

Löydät niin uutuustuotteet kuin jo tutummankin valikoiman myös showroomistamme Espoon Mankkaalta osoitteesta Klovinpellontie 1-3, jonne olet tervetullut arkisin klo 9-16.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän