Svedbergs Forma - Tulevaisuuden tapa valita kylpyhuonekalusteet

Päivämäärä: 28.11.2014

Forma on uusi tapa valita kylpyhuonekalusteet. Erilainen tapa ajatella, missä olemme asettaneet asiakkaan keskiöön. Asiakas päättää kaiken - tyylin, etuosat, kaapit, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Puhumme kylpyhuonemarkkinoiden pienemmästä vallankumouksesta ja tulevaisuuden tavasta valita kylpyhuonekalusteet.

Lähtökohta Formassa on yksinkertainen:
1. Valitse tyyli.
2. Valitse mitat.
3. Tee siitä uniikki.

Näin teet kylpyhuoneestasi uniikin

Forma on kylpyhuonekaluste, joka muotoutuu kylpyhuoneen mukaisesti.
Kalustesarja sisältää kaksi eri syvyyttä, 35 ja 45 cm sekä leveydet syvyyksistä riippuen 40-140 cm. Kalustevärit ovat maalatut valkoinen ja harmaa (valkoinen runko) sekä viilupintaiset vaalea tammi ja musta tammi. Altaita ja pöytätasoja on paljon erilaisia. Vetimen voi valita 8 eri mallista, joista osa on integroituja. Allaskaappien ja yläosien lisäksi sarjaan kuuluu suuri määrä säilytyskaappeja.

Kalusteiden valmistus

Kylpyhuonekalusteemme valmistetaan kosteudenkestävästä lastulevystä tai MDF:stä. Viilupinta on aina aitoa puuviilua. Kalusteet lakataan/maalataan 4 kertaa ja ne kasataan jo omalla tehtaallamme Dalstorpissa. Fiksut toiminnot sisältyvät aina hintaan, esimerkiksi kokonaan ulosvedettävät ja vaimennetut laatikot. Nämä edut koskevat tietysti myös Formaa.

Uusi kylpyhuoneen suunnitteluohjelma

Olemme lanseeranneet kotisivuillamme kuluttajille suunnatun kylpyhuoneen suunnitteluohjelman. Palvelussamme voit valita kylpyhuoneen kahdesta eri koosta ja pääset tutustumaan kätevästi esimerkiksi Forma sarjan vaihtoehtoihin. Tuotteidemme DGW-kuvat 2D- ja 3D-muodossa löydät kunkin tuotteen yhteydestä.

Lisätietoja:
Kerromme mielellämme lisää. Svedbergs (09) 584 10 500 tai oheisella informaatiopyyntö-lomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän