SuperLEDin laajasta valikoimasta valaisin joka kohteeseen

Päivämäärä: 29.3.2023

SuperLED tarjoaa huikean valikoiman LED-valoja, -valaisimia ja -tarvikkeita. Laajasta tuotekattauksesta löytyvät sopivat valonlähteet niin omakotitaloon, kerrostaloasuntoihin kuin julkiseen rakennukseen. SuperLEDiltä löytyy kaiken kokoisiin projekteihin valaistusratkaisut ja -tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan valon tehosta ja laadusta tinkimättä. Valikoimaan kuuluvat myös valaistuksen ohjaukseen liittyvät tuotteet ja valaistukseen liittyvät palvelut.

SuperLEDin monipuolisessa valikoimassa on lukematon määrä eri vaihtoehtoja. Näiden joukosta löytyy jokaiseen kohteeseen juuri se oikea ratkaisu, joka tukee kunkin tilan käyttötarkoitusta, luo tunnelmaa ja tuo turvallisuutta. SuperLEDin valikoima kattaa sisä- ja ulkovalaistuksen sekä opaste- ja hätävalaisimet.

SuperLEDillä on laaja oma varasto, jonka ansiosta tilaus saadaan pikaisesti matkaan. Ja jos asiakkaan valitsemaa tuotetta ei löydy hyllystä, se tilataan.

Projektikohteisiin, esimerkiksi asuinkerrostaloon, hotelliin tai kauppakiinteistöön, kootaan kustannustehokas valaistuspaketti, jossa on mukana kaikki valaisimet pienistä kohdevaloista aina pihan ulkovaloihin saakka. Rakennuksen elinkaarta ajatellen kestävät ja energiapihit LEDit pienentävät käyttökustannuksia ja hillitsevät kulujen kasvamista.

SuperLED on palveleva valaistuksen tukkuliike ja verkkokauppa. Perheyritys on toiminut yli 10 vuotta ja palvellut yli 50 000 valaistuksen ostajaa. Valaistustuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiantuntevaa valaistussuunnittelua.

SuperLEDin yli 500 valaisimen valikoimaan voit tutustua yrityksen kotisivuilla www.superled.fi. Sivuilta löytää myös inspiraatiota eri kohteiden valaistusratkaisuihin.

Yhteystiedot:

Ilkka Limma

050-5060150

[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän