Pienellä satsauksella vetovoimaa

Päivämäärä: 31.5.2023

Valaistuksella voidaan nostaa kustannustehokkaasti huoneiston arvoa ja kasvattaa asunnon vetovoimaa. SuperLED suunnittelee ja toimittaa asuntokohteisiin valaistusratkaisut, jotka lisäävät vuokra- ja omistusasuntojen houkuttelevuutta. Hyvällä ja tarkoituksenmukaisella valaistuksella saadaan luksusta arkeen ja kohotetaan asumisen tasoa.

Valolla on suuri merkitys asunnon toiminnallisuuteen ja tunnelmaan, onhan valaistus iso osa sisustusta. Kokonaisuuden hallitsemiseksi tarvitaan valaistussuunnittelua. SuperLED tarjoaa asiantuntevaa valaistussuunnittelua, jonka toteuttaminen nostaa asunnon viihtyisyyttä ja tuo siihen satsatut eurot takaisin.

SuperLEDin tuotevalikoima kattaa myös ulko- ja pihavalaistuksen. Pihavalaistuksen suunnittelussa on tärkeää, että valon määrä on tarkoituksenmukainen ja valot on suunnattu oikein. Erilaisilla valoilla luodaan talolle myös ilmettä sekä voidaan korostaa rakennuksen arkkitehtuuria yksityiskohtineen. Hienosti valaistu asuintalo on kutsuva ja toivottaa asukkaansa tervetulleeksi kotiin.

SuperLEDin asiantuntijat ovat valmiita auttamaan valaistukseen liittyvissä kysymyksissä, oli sitten kyse pienestä tai isommasta projektista. Rakennuttajan tai urakoitsijan on hyvä ottaa SuperLEDiin yhteyttä arkkitehtisuunnitelmien valmistuttua. Kun valaistusuunnittelu tehdään tässä vaiheessa, voidaan se ottaa sähkösuunnittelussa huomioon ja päästään parhaimpaan ratkaisuun.

Valaistuksen ohjaustekniikka on tärkeä osa kokonaisuutta. SuperLEDILtä löytyy myös valon ohjaukseen monia ratkaisuja, joista voi valita tilaan ja käyttötarkoitukseen sopivamman.

SuperLED on palveleva valaistuksen tukkuliike ja verkkokauppa. Perheyritys on toiminut yli 10 vuotta ja palvellut yli 50 000 valaistuksen ostajaa. Valaistustuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiantuntevaa valaistussuunnittelua.

SuperLEDin yli 500 valaisimen valikoimaan voit tutustua yrityksen kotisivuilla www.superled.fi. Sivuilta löytää myös inspiraatiota eri kohteiden valaistusratkaisuihin.

Yhteystiedot:

Ilkka Limma

050-5060150

[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän