LED-Piha-alueiden valaistus

Päivämäärä: 20.9.2023

Paranna yrityksesi piha-alueiden turvallisuutta SuperLEDin LED-valaisimien avulla

Piha-alueilla pitää voida työskennellä tehokkaasti. Pihavalaistuksen pitää vastata samoja vaatimuksia kuin hallivalaistuksenkin. Valoa pitää olla tarpeeksi yleisesti ja tärkeimmät kulkureitit sekä portit pitää valaista kunnolla, että liikkuminen on turvallista ja sujuvaa. Yrityksen toimitilojen etupihat ja takapihat pitää valaista sopivilla LED-valonheittimillä ja LED-pihavalaisimilla, joita ohjaavat liiketunnistimet. SuperLEDin verkkokaupassa on juuri sinun yrityksesi piha-alueille sopivat ulkovalaisimet.

SuperLEDin valikoimista käytännölliset ulkovalaisimet

Kun pihavalaistus palvelee käyttäjiään, se parantaa turvallisuutta ja helpottaa liikkumista piha-alueilla pimeimpinä aikoina vuodesta. Kun valaistusta valitaan, sen pitää olla ennen kaikkea käytännöllistä. Käytännöllisin valaistus yrityskäyttöön on energiatehokas ja monipuolinen - LED-valaistus täyttää nämä kriteerit.

SuperLEDiltä voit valita ajoteille valaisimiksi sopivat LED-pollarit. Niitä on saatavilla monessa muodossa. Viheralueille luomaan puistomaista tunnelmaa ja antamaan sisustuksellisesti ilmettä voit valita LED-puistovalaisimen myös monissa muodoissa. Kun turvaa tarvitaan ovisuihin ja lastausalueille, valitse sopiva LED-valonheitin valikoimista. LED-valonheittimiä on monessa koossa tarpeesi mukaan.

SuperLED tuo kirkkautta ja energiatehokkuutta piha-alueiden valaistukseen

SuperLEDiltä löydät varmasti sopivat LED-valaisinvaihtoehdot, joissa huomioidaan yrityksesi piha-alueiden erilaiset tarpeet. SuperLEDin asiantuntijat ovat apunasi, kuinka juuri Sinun yrityksesi piha-alueet saataisiin valaistua mahdollisimman hyvin. Parannetaan valotehoa yhdessä.

Tutustu valikoimaan!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje