Suomen jännittävin museo valaistiin Skiluxin toimesta!

Päivämäärä: 1.12.2020

Uusitulla Helsingin Olympiastadionilla sijaitsevassa Suomen Urheilumuseossa yleisvalaistus toteutettiin Nano 800 valaisimilla. Lopputulos on kustannustehokas, tilan muutoksiin mukautuva ja kaikin puolin valoisa. Kotimaiset Lival yleisvalaisimet tuovat museoon laadukkaan yleisvalon sekä tyylikkään ilmeen.

Skilux on suomalaisen työn liiton jäsen. Olemme avainlippuyritys ja edustamamme Lival konserniin kuuluvat Nordic Aluminium kosketinkiskot ja Lival -valaisimet löytyvät suoraan Skiluxin varastosta. Palveluihimme kuuluu valaistussuunnittelu, tekninen tuki ja asennuspalvelu. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen valaistukseen; kosketinkiskot, valaisimet ja asennustarvikkeet. Valaistuskokonaisuus ja valaisimet räätälöidään aina asiakkaan ja kohteen tarpeen mukaisesti.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Skilux kotisivut »

Lival tuotteet » 

Nordic Aluminium tuotteet »

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän