Suomen makein nähtävyys valaistiin uusimmalla tekniikalla Skiluxin toimesta!

Päivämäärä: 2.8.2021

Porvoon yksi suosituimmista käyntikohteista kylpee kotimaisten valaisimien loisteessa. Brunbergin makeistukun uuteen myymälään asennettiin Lival -valaisimet ja toteutettiin uusinta teknologiaa edustava Casambi- valaistuksenohjausjärjestelmä. Skiluxin palveluihin kuuluu järjestelmän käyttöönotto sekä tarvittaessa hallinta ja ylläpito etäohjauksella, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Casambi -valonohjausjärjestelmän toiminta perustuu bluetooth –tekniikkaan. Valaistustilanteet ja valotasot ovat helposti ohjelmoitavissa maksuttomalla ja helppokäyttöisellä sovelluksella. Käyttäjä voi itse säätää valotasoa ja tiloja ilman ulkopuolisten tarjoamia palveluja, tarvitset vain ohjelmaan sopivat valaisimet, muita lisämaksuja ei järjestelmän käyttö vaadi. Valaisimia voidaan ohjata yksittäin tai valaisinryhmissä. Valaisimille sekä ryhmille voidaan luoda haluttuja tilanneohjauksia ja ajastuksia. Järjestelmää voidaan ohjata myös langattomalla, ohjelmoitavalla seinäpainikkeella ja siihen voidaan liittää myös liike-ja päivänvalotunnistimia. Järjestelmään sopivat kotimaiset valaistustuotteet löydät Skiluxilta.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää!

Skilux on suomalaisen työn liiton jäsen. Olemme avainlippuyritys ja edustamamme Lival konserniin kuuluvat Nordic Aluminium kosketinkiskot ja Lival -valaisimet löytyvät suoraan Skiluxin varastosta. Palveluihimme kuuluu valaistussuunnittelu, tekninen tuki ja asennuspalvelu. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen valaistukseen; kosketinkiskot, valaisimet, valaistuksenohjaus ja asennustarvikkeet. Valaistuskokonaisuus ja valaisimet räätälöidään aina asiakkaan ja kohteen tarpeen mukaisesti.

Tutustu Lival tuotteisiin täältä.
Nordic Aluminium tuotteet täältä.
Casambi valaistuksenohjaukset täältä.

Lue lisää alla olevan linkin kautta. 

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi