Skiluxilla tiivis yhteistyö Nordic Aluminiumin kanssa

Päivämäärä: 18.1.2022

Kotimaiset kosketinkiskot ja kiskotarvikkeet löydät Skiluxilta, toimitus onnistuu kaikkialle Suomeen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Nordic Aluminiumin tuotantolaitoksen kanssa, joka sijaitsee Pikkalassa, Kirkkonummella. Skilux on yksi varteenotettava kiskotoimittaja Suomessa, toimitamme myös vakiomitoista poikkeavia kiskoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Saatavuus kosketinkiskoissa on tällä hetkellä hyvä. Asiakkaan hankintaketjuun yhteistyö Skiluxin kanssa tuo selkeää lisäarvoa, sillä kiskojen määrämittaisen sahauksen lisäksi henkilökuntamme auttaa myös määrälaskennassa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Toimivan logistiikkaketjumme ansiosta pystymme toimittamaan tuotteet asennusvalmiina työmaalle ajallaan ja näin helpottamaan projektin läpivientiä. Räätälöimme myös ripustusjärjestelmät tarpeiden mukaan.

Varastoimme suomalaisen Lival konserniin kuuluvia Nordic Aluminium kosketinkiskoja sekä Lival valaisimia. Nordic Aluminiumin virtakiskot sekä Lival -valaisimet ovat uusinta teknologiaa ja haluttuja tuotteita ympäri maailmaa.

Skilux on suomalaisen työn liiton jäsen. Olemme avainlippuyritys ja edustamamme palvelut ja tuotteet ovat kotimaisia. Palveluihimme kuuluu valaistussuunnittelu, laskenta, tekninen tuki ja asennuspalvelu. Tuotevalikoimamme kattaa kosketinkiskot, valaisimet ja asennustarvikkeet. Parhaan lopputuloksen takaamme räätälöimällä valaisimet sekä valaistuskokonaisuudet aina asiakkaan sekä kohteen tarpeen mukaisesti. Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Skilux uudet kotisivut: https://www.skilux.fi/etusivu.html

Lival tuotteet: https://www.skilux.fi/tuotteet.html

Nordic Aluminium tuotteet: https://www.skilux.fi/tuotteet/kosketinkiskot.html

                                                                   

                                                                   

                                                                     

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän