Suomalaisia tuotteita heti toimitettuna!

Päivämäärä: 9.4.2020

Me pystymme toimittamaan kisko- sekä valaisintuotteet poikkeustilanteesta huolimatta. Suomalaiset Lival konserniin kuuluvat Nordic Aluminium kosketinkiskot ja Lival valaisimet saat helpoiten Skiluxilta. Nordic Aluminiumin virtakiskot sekä Lival -valaisimet ovat uusinta teknologiaa ja haluttuja tuotteita ympäri maailmaa. Varastoimme kosketinkiskoja, kiskotarvikkeita ja valaisimia sekä Helsingissä että Tampereella.

Skilux on suomalaisen työn liiton jäsen. Olemme avainlippuyritys ja edustamamme tuotteet ovat kotimaisia. Palveluihimme kuuluu valaistussuunnittelu, tekninen tuki ja asennuspalvelu. Tuotevalikoimamme kattaa kosketinkiskot, valaisimet ja asennustarvikkeet. Valaistuskokonaisuus ja valaisimet räätälöidään aina asiakkaan ja kohteen tarpeen mukaisesti. Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Skilux uudet kotisivut

Lival tuotteet

Nordic Aluminium tuotteet

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän