StalaTex™ on mullistava uutuus keittiöalalla

Päivämäärä: 8.4.2019

StalaTex™on teräspinta, joka häivyttää naarmuja. Siinä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa.

Ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet, kuten hygieenisyys, ekologisuus ja kuumankestävyys ovat nyt saatavilla entistäkin houkuttelevammassa muodossa. StalaTex-kuosit nimittäin häivyttävät naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. 

StalaTexiä on saatavilla Seitsikko-keittiötasoihin ja -tiskipöytiin sekä välitila- ja peitelevyihin. Ainutlaatuiset StalaTex-tuotteet valmistetaan mittojen mukaan Lahden tehtaalla. Ensimmäisen StalaTex-kuosimalliston on suunnitellut tunnettu suomalainen muotoilija Harri Koskinen. Mallisto käsittää kahdeksan kuosia, jotka siirtyvät teräspintaan modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla.

StalaTex-tuotteiden suunnittelu on helppoa. Stala*Designer -suunnitteluohjelman avulla kuka tahansa voi suunnitella työtason, tiskipöydän ja välitilalevyn. Ohjelma antaa suunnitelmasta kuvan, koodin ja hinnan.

Lue lisää ja katso esimerkkikuvia: https://www.stala.fi/stalatex/

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän