Säästöä Delabie itsesulkeutuvilla suihkuilla

Päivämäärä: 20.9.2019

Lotraajia liikenteessä? Ikävyyksiä ilkivallasta? Saneeraushanke käsillä?

Tiesitkö, että valitsemalla yleisiin tiloihin Delabien itsesulkeutuvat suihkut säästät vedenkäytön kustannuksissa jopa 80 %. Vedensäästön lisäksi Delabie vähentää myös ilkivallan haittoja ja siten lisää asiakastyytyväisyyttä. Delabiella teet lopun yleisten tilojen vedenkäytön harmeista – ei enää auki unohtuneita hanoja, kylmää kyytiä, polttavia yllätyksiä tai reistailevia suihkuja.

Delabie Tempomix® suihkusekoittaja sulkeutuu automaattisesti. Kulutus pysyy aisoissa, kun hana ei unohdu auki. Delabie on myös miellyttävä käyttää. Sen säädettävä maksimilämpötila tekee suihkuhetkestä turvallisen jokaiselle.

Delabien käyttöönottaminen on nopeaa. Sekoittajan vaihto käy muutamassa minuutissa suoraan entisen tilalle. Suihkusekoittaja on suunniteltu niin, että myös huolto- ja ylläpitokustannukset pysyvät alhaisina. Delabie Tempomixin itsepuhdistuva rakenne ehkäisee kalkkikertymiä, eikä sekoittajaa tarvitse irrottaa patruunaa vaihdettaessa.

Innovatiivinen Delabie on ratkaisu, joka kestää käyttöä ja toimii myös vuosien päästä. Luja rakenne suojaa ilkivallalta ja luotettava mekanismi on suunniteltu kestämään satoja tuhansia käyttökertoja. Takaamme myös varaosien saatavuuden vähintään 10 vuodeksi.

Tutustu tarkemmin Delabie Tempomix suihkuihin täällä.

Ota yhteyttä jo tänään [email protected]. Kerro meille tilanteestasi ja autamme sinua löytämään kustannustehokkaimman ratkaisun.


AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, joka edustaa maailman johtavia LVIS-merkkejä. Asiakkaitamme ovat mm. useat kaupungit, kuten Helsingin kaupunki sekä useat hotelli- ja ravintolaketjut Suomessa ja Baltiassa.

Delabien lisäksi valikoimastamme löydät Dysonin käsienkuivaimet, monipuolisia RST-kalusteita sekä paljon muuta. Katso lisää www.aqva.fi.

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän