Raikkaat kevään uutuudet Kinnarpsin mallistosta

Päivämäärä: 6.5.2019

Kinnarpsin tuotevalikoima kasvoi uudella joustavalla Vibe-seinäkesarjalla, joka muodostaa laajan kokonaisuuden yhdisteltävyytensä ansiosta. Kevään aikana Kinnarpsin Helsingin showroomissa nähdään uutuuksia myös Materian, Skandiformin ja NC Nordic Caren mallistoista.

Ensiesittelyssä Materian uusi istuinkalustesarja Alto. Se on huoliteltu ja monipuolinen ja erottuu muista istuimista totuttua korkeammalla 630 cm korkeudella, jonka ansiosta siihen on helppo istuutua sekä nousta ylös. Oivallinen valinta odotustiloihin ja auloihin, vastaa hyvin ikääntyvän yhteiskunnan toiminnallisiin toiveisiin. Alto on saatavana nojatuolina, kahden- ja kolmen istuttavana sohvana sekä kulmasohvana.

Skandiformn uudessa Fendo-tuolissa Stefan Borselius on onnistunut yhdistämään mukavuuden taiteelliseen luomukseen!

Pehmeästi ylös kaareutuva istuin ja selkänojan pyöreys tarjoavat muhkeutta, samalla tuolin siro koko ja selkänojan ilmavuus antavat vaikutelman pienestä ja keveästä tuolista. Fendo luo mukavuutta istuinryhmiin tilassa kuin tilassa.

Orkester-jakkara on saanut inspiraatiota pianotuolista nostettavine ja laskettavine istuimineen, mutta on samalla myös perinteinen puukaluste, joka on valmistettu täysin ilman ruuveja ja metalliosia. Istuimet on tehty massiivisaarnesta. Sarjassa on saatavana jakkara ja kahden istuttava penkki. Orkester soveltuu kouluihin, päiväkoteihin, vastaanottotiloihin, auloihin ja odotushuoneisiin. Säädettävät, erikorkuiset istuimet mukautuvat sekä aikuisen että lapsen mittoihin.

Uutuudet saapuvat kevään aikana Helsingin näyttelyymme. Tervetuloa tutustumaan vaikkapa tiistaina 11.6. järjestettävän asiakastapahtumamme yhteydessä.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Tampere

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasen valoisat ja avarat uudet tilat sijaits...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän