Räätälöidyt terästasot kotikeittiöihin

Päivämäärä: 19.9.2018

STALA*Tailor-made on räätälöityjen terästasojen ja tiskipöytien mallisto, joka tarjoaa ratkaisuja asiakkaan mittojen mukaan. Tavallista paksummasta materiaalista valmistetut tasot ovat hygieenisiä, kestäviä ja vesiturvallisia. Ne sopivat erinomaisesti keittiöihin sekä muihin kodin huoltotiloihin.

Ruostumaton teräs on materiaalina ekologinen ja lähes ikuinen. Se kestää käyttöä ja katseita vuodesta toiseen ja on kustannustehokas ratkaisu uudis- ja saneerauskohteisiin. Tailor-made -mallistosta voit suunnitella kohteen mukaan joko perinteisen tai modernin tason altaalla, liesiaukolla ja tarvittaessa erilaisilla työstöillä.

Tailor-made -tasot on helppo suunnitella suunnitteluohjelman avulla. Parin minuutin suunnittelun jälkeen saat tasosta valmiin mittakuvan ja suositushinnan. Ohjelma löytyy nettisivuiltamme ja se on käytössä ilman sisäänkirjautumista. Lisätietoa mallistosta ja erilaisista vaihtoehdoista löydät: stala.fi/tailormade

Lisää tuotteesta AR Plus® by Formica Group

AR Plus® by Formica Group

AR Plus® High Gloss Colors ja Woods tarjoavat helppohoitoisen, kestävän korkeakiiltoisen laminaatin, jonka pinnan kestävyys on kaksi kertaa parempi kuin tavallisella kiiltävällä laminaatilla.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän