Profin lasiliukuseinäratkaisut moniin kohteisiin

Päivämäärä: 24.5.2018

Profin ranskalainen parveke

Profin lasiliukuseinään integroitu ranskalainen parveke avaa haastavassakin tilassa näkymiä ja tuo asumiseen mielekästä monimuotoisuutta. Liukuva ovilehti mahdollistaa asunnon vapaamman sisustamisen ja suuri ikkunapinta-ala päästää luonnonvaloa esteettä sisälle.

Kaide ei vaadi erillistä asennusta työmaalla, kun se asennetaan lasiliukuseinän karmiin jo tehtaalla. Ranskalainen parveke on saatavilla lasi- tai pinnakaiteella.

Profin Kulmaratkaisu

Profin toimittaa kerrostalokohteisiin kokonaistoimituksena nurkkaratkaisun. Toimitukseen kuuluu lasiliukuseinä, kiinteä ikkuna, nurkkaratkaisu eristeineen ja kiinnitystarvikkeineen sekä sisäpuolen listoitus.

Ratkaisu tarjoaa rakennuttajalle uusia mahdollisuuksia kerrostaloasumisen suunnitteluun. Suuret ikkunat ja lasiliukuseinä maksimoivat asumisen hyötyneliöt sekä parvekkeen puolella, että sisätiloissa. Nurkkaratkaisu päästää luonnonvaloa esteettömästi asuntoon ja yhdistää parvekkeen saumattomasti osaksi huoneiston oleskelutiloja.

Profin 5 in 1

Profinin kerrostalokohteisiin tarkoitettu 5 in 1 seinäelementti rakentuu lasiliukuseinän ympärille. Elementtiin voidaan lasiliukuseinän lisäksi sisällyttää tuuletusikkuna, kiinteä ikkuna, ranskalainen parvekekaide tai seinärakennetta.

5 in 1 Elementti asennetaan rakennuksen muiden elementtien pystytyksen kanssa samaan aikaan paikalleen ja on koko rakennusvaiheen työmaasuojattu vanerilevyin, suojauksessa on käyntiovi.

Valoisa, moderni ja kustannustehokas vaihtoehto, esimerkiksi perinteisen paikalla rakennetun parvekkeen taustaseinän tilalle.

BIM-objektit

Suunnittelun tueksi kaikista Profin lasiliukuovista on saatavilla BIM objektit Revit ja ArchiCAD ohjelmille.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje