Print Acustics - melutonta tyylikkyyttä

Päivämäärä: 13.12.2022

Monikäyttöiset, tyylikkäät ja ääntä absorboivat Print Acoustics -sisustuspaneelit on kehitetty suodattamaan ja vähentämään häiritsevää jälkikaiunta-aikaa yleisissä tiloissa. Ne ovatkin erinomainen vaihtoehto tiloihin, joissa meluttomuus ja elegantti ulkoasu kohtaavat. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi aulat, ravintolat, salit ja toimistot.

Huoliteltuja, sisustukseen sulautuvia ja sitä tukevia pinnoitevaihtoehtoja yli 400 korkeapainelaminaatin lisäksi ovat aito puuviilu, lakka, digitaalinen painatus ja kudottu vinyyli - kaikki akustoivia ja tyylikkäitä.

Paneeleita on saatavilla seiniin, oviin ja kalusteisiin. Näin ollen yhtenäisen ja huolitellun kokonaisuuden suunnittelu Print Acousticsin avulla on nopeaa ja helppoa.

Vakiopaneeleiden runko on valmistettu mustaksi läpivärjätystä, kosteuden kestävästä MDF-levystä. Runkolevyn musta väri on hienostunut ja ajaton. Saatavana on lisäksi paloahidastava (B-s1-d0) vaihtoehto.

Laadukkaat ja helposti puhdistettavat pinnoitteet takaavat Print Acoustics -tuotteille erinomaiset naarmun- ja iskunkestävyysominaisuudet, jotka osaltaan lisäävät paneeleiden käyttöikää.

Idea-Puu Oy toimittaa Print Acoustics -tuotteet valmiiksi paikalle asennettuina.

40-vuotias Idea-Puu Oy on saavuttanut maineen luotettavana ja osaavana projektisisustajana. Sen sisustamia lukuisia julkisia tiloja on ympäri Suomea – erityisesti pääkaupunkiseudulla.

 

Osoite: Ratastie 4
Postinumero: 03100
Postitoimipaikka : Nummela
Maa: Suomi
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 4258 4200
Kotisivu: www.ideapuu.fi

Referenssihankkeet Idea-Puu Oy

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Laajennus | Vantaa | Ei tiedossa

Laajennuksen yhteydessä hotelliin tuli 84 uutta huonetta ja 400 neliötä lis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän