Plus-tason hygieniaratkaisu korkean käyttöasteen WC-tiloihin

Päivämäärä: 30.4.2020

Katrin-hygieniaratkaisulla luot parhaan mahdollisen vierailijakokemuksen korkean käyttöasteen WC-tiloissa esimerkiksi korkeatasoisissa seminaaritiloissa ja teattereissa, joiden vierailijoilla on erittäin korkeat odotukset WC-tilojen hygienialle, laadulle ja sujuvalle toiminnalle.

Katrin-hygieniaratkaisu sisältää laadukkaat hygieniapaperit ja niiden annostelijat sekä raikastavat saippuat ja ilmanraikastimet. 

Viimeistele WC-tilat Katrin -tuoksumaailmalla

Katrin tuo raikkautta ja mukavuutta WC-tiloihin. Kolme uutta vaihtoehtoa täydentävät WC-tilaratkaisumme. Uppoudu uusiin tuoksuihimme ja koe ”Arctic Breeze” -tuoksun raikkaus, ”Sunny Garden” -tuoksun tuoreiden kukkien kutsu tai ”Pure Neutral” -vaihtoehdon puhdas tuoksuttomuus.

Päivitä WC-tilaratkaisusi Katrin-tuoksumaailmalla ja nosta WC-tilan raikkaus uuteen ulottuvuuteen. Tutustu ratkaisuhakuumme >

Annostelijamitoitus

WC-tilojesi optimaalinen annostelijoiden määrä riippuu tilojen koosta ja huoltovälistä. Ota yhteyttä, niin selvitämme asian puolestasi!

Muistathan, että… Katrin tarjoaa BIM-objektin, eli 3D-tuotetietomallin annostelijoilleen. Kaikki objektit voidaan ladata käytettäväksi suunnittelijoiden omissa ohjelmissa (ArchiCAD, AutoCAD, Revit ja SketchUP) osoitteesta www.katrin.com tai www.bimobject.com.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi