Plus-tason hygieniaratkaisu korkean käyttöasteen WC-tiloihin

Päivämäärä: 30.4.2020

Katrin-hygieniaratkaisulla luot parhaan mahdollisen vierailijakokemuksen korkean käyttöasteen WC-tiloissa esimerkiksi korkeatasoisissa seminaaritiloissa ja teattereissa, joiden vierailijoilla on erittäin korkeat odotukset WC-tilojen hygienialle, laadulle ja sujuvalle toiminnalle.

Katrin-hygieniaratkaisu sisältää laadukkaat hygieniapaperit ja niiden annostelijat sekä raikastavat saippuat ja ilmanraikastimet. 

Viimeistele WC-tilat Katrin -tuoksumaailmalla

Katrin tuo raikkautta ja mukavuutta WC-tiloihin. Kolme uutta vaihtoehtoa täydentävät WC-tilaratkaisumme. Uppoudu uusiin tuoksuihimme ja koe ”Arctic Breeze” -tuoksun raikkaus, ”Sunny Garden” -tuoksun tuoreiden kukkien kutsu tai ”Pure Neutral” -vaihtoehdon puhdas tuoksuttomuus.

Päivitä WC-tilaratkaisusi Katrin-tuoksumaailmalla ja nosta WC-tilan raikkaus uuteen ulottuvuuteen. Tutustu ratkaisuhakuumme >

Annostelijamitoitus

WC-tilojesi optimaalinen annostelijoiden määrä riippuu tilojen koosta ja huoltovälistä. Ota yhteyttä, niin selvitämme asian puolestasi!

Muistathan, että… Katrin tarjoaa BIM-objektin, eli 3D-tuotetietomallin annostelijoilleen. Kaikki objektit voidaan ladata käytettäväksi suunnittelijoiden omissa ohjelmissa (ArchiCAD, AutoCAD, Revit ja SketchUP) osoitteesta www.katrin.com tai www.bimobject.com.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän