Pipelife Halovolt® asennusputket

Päivämäärä: 9.4.2021

Halogeenivapaita asennusputkia käytetään muun muassa sairaaloissa, hoivakodeissa, laivanrakennuksessa, julkisissa kohteissa ja tiloissa, missä on paljon ihmisiä. Halogeenivapaat asennusputket täyttävät rakennustuoteasetuksen vaatimukset ja ovat turvallinen valinta kaikkiin rakennuskohteisiin.

Halogeenivapaiden tuotteiden kysyntä julkishankkeissa lisääntyy koko ajan.

- Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa sekä tiloissa, joissa on korkeammat vaatimukset rakennustuoteasetuksen vaatimukselle paloturvallisesta tuotteesta, kertoo tuotepäällikkö Vesa Juka Pipelifelta.

Pipelifen halogeenivapaat asennusputket valmistetaan PP-materiaalista ja ne soveltuvat betonivaluun sekä muihin uppo- ja pinta-asennuksiin rakennusten sisätiloissa. Jäykät putket ovat taivutettavissa taivutusjousella ja niissä on asennusta helpottava kitkaa vähentävä vihreä silikoninen sisäpinnoite. Halogeenivapaat sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.

- Pipelife PP HF -tuotteilla on alhaisen halogeenipitoisuuden hyväksyntä ja laadun pohjoisiin olosuhteisiin takaa ulkopuolisen puolueettoman sertifioijan valvoma Nordic Poly Mark laatumerkki, kertoo Juka.

Pipelifen halogeenivapaita asennusputkia on käytetty muun muassa Uusi Lastensairaala ja Tyks majakkasairaala -projekteissa.

 Haluatko saada lisätietoja paloturvallisten sähköasennusputkien vaatimuksista? Pyydä meiltä tuotekoulutus.

NOPEAA JA TEHOKASTA ASENNUSTA PIPELIFE SÄHKÖASENNUSPUTKILLA


Pipelife sähköasennusputkilla ja osilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. HF sähköasennusputkien valikoima kattaa kaikki kokoryhmät Ø16-Ø50 mm.

Tuotteet täyttävät olennaiset tekniset vaatimukset, ne valmistetaan asennusputkistandardin SFS-EN 61386-1 vaatimusten mukaisesti, ovat CE-merkittyjä ja täyttävät FI- ja S-sertifioinnin edellytykset. Halogeenivapaustesti täyttää DIN VDE 0604-2-100:2019 (SFS-EN 50642:2018) vaatimukset. Kaikki lujuusluokitukseen 750N/5cm valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa.

 

Referenssihankkeet Pipelife Finland Oy

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Oulu

Kiinteistökohtainen hulevesien viivytyssäiliö asennettiin Oulun Ritaharjun ka...

Oulun pohjoinen alikulku

Oulun pohjoinen alikulku

Oulu

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen eli pohjoisen alikulun tulv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän