Paloturvalliset sisäverhoukset kaikkiin kohteisiin

Päivämäärä: 9.6.2014

Puuviilupintaiset sisäverhouslevyt sileinä tai akustoivina ovat kuuluneet Idea- Puu Oy:n vakiovalikoimaan jo useiden vuosien ajan ja niitä on käytetty useissa kymmenissä vaativissa kohteissa.

Jo ennestäänkin laajaan IdeaPanel- seinäverhouslevyjen mallistoon on vakioitu palosuojatut runkolevyt; kuitusementtipohjainen levy, paloluokka A2, erittäin vaativiin kohteisiin sekä palosuojattu mdf- levy, paloluokka B-s1-d0 muihin paloluokiteltuihin tiloihin. Toimitamme myös massiivipuisia akustoivia alakatto- ja seinäritilöitä suojattuna paloluokkaan B-s1-d0 .

Palosuojakäsittely estää tai vaikuttaa palavan materiaalin syttymiseen, hidastaa palonleviämistä ja tehostaa palonkestävyyttä. Käyttämämme palonsuoja- aineet ja käsittelytekniikat ovat ympäristöystävällisiä ja muodostavat pysyvän palosuojan.

www.ideapuu.com

Referenssihankkeet Idea-Puu Oy

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Laajennus | Vantaa | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla Vanta...

Varma-talo, Salmisaari

Varma-talo, Salmisaari

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Salmisaaren voimalan entiselle hiilivarastoalueelle nousseessa toim...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän