Palkittu uutuus – monipuolinen Space

Päivämäärä: 7.2.2017

Laajan valikoiman ja fiksujen ratkaisujen ansiosta Kinnarpsin uusi Space-sarja on täynnä mahdollisuuksia. Joustavuutensa ansiosta sarjaa voi käyttää monenlaisissa työympäristöissä, erilaisille yksilöille sekä kaikkiin tehtäviin joita työpäivän aikana suoritetaan. Space sai myös iF Product Design Award –palkinnon, joka on korkealle arvostettu tunnustus siitä, että Kinnarps luo ensiluokkaisia kalusteita.

Space on muotoiltu sopimaan tämän päivän työtapaan, kokoustamiseen ja säilyttämistarpeisiin. Sen älykkäät järjestelmät koostuvat muunneltavista moduuleista, pöydistä ja kaapeista jotka voidaan sovittaa yhteen ja yhdistää sopivalla tavalla tarvittavan toiminnallisuuden ja toteutuksen aikaansaamiseksi. Sen avulla on mahdollisuus luoda erilaisia tiloja, Space on siis paljon enemmän kuin perinteinen säilytin. Se toimii myös tilanjakajana, äänenvaimentajana ja ryhmätyötilana joka tukee erilaisten tehtävien suorittamista työpäivän aikana. Space tekee säilytyskalusteesta luonnollisen osan sisustusta.

Spacen ainutlaatuinen ilme on muotoilija Stefan Brodbeckin ajatustyön tulosta. Brodbeck, joka on aikaisemmin muotoillut Kinnarpsille useita palkintoja voittaneen Embrace-tuolin, leikittelee muodoilla ja mittasuhteilla, joissa erilaiset materiaalit ja värit korostavat toisiaan. Yhdistelmissä on luonnonmukaista ja lempeää sekä jyrkkää ja totista ilmeikkyyttä.

“Space on säilytyskaluste sekä tähän päivään että tulevaisuuteen. Se on yhteydessä näkemykseen kuinka ihmiset haluaisivat tehdä työtä nykyaikaisissa työympäristöissä. Tähtäimessä on ollut luoda universaali järjestelmä joka toimii monissa tarpeissa. Joustava ja modulaarinen ratkaisu jossa on paljon muuntelun mahdollisuuksia. Kaluste joka tarjoaa mahdollisuuksia luoda toiminnallisia, tunteisiin vetoavia ja innostavia työympäristöjä,” sanoo Stefan Brodbeck.

Joustavan muotoilunsa ansiosta Space sopii hyvin tehtävien mukaiseen toimistoon, ja Kinnarpsin laajan väri- ja materiaalivalikoiman ansiosta Space on luonteva useassa erilaisessa työympäristössä.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän