Oras Esteta Wellfit – täydellinen suihku kehostasi huolehtimiseen

Päivämäärä: 4.9.2018

Valitse palauttava ohjelma urheilun tai treenin jälkeen – tai rentouttava ohjelma raskaan päivän päätteeksi. Oras Esteta Wellfit kuuma-kylmä-vesihoitoa voidaan käyttää koko keholle. Oras Esteta Wellfit on täydellinen suihku kehostasi huolehtimiseen.

Suunniteltu parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia

Oras Esteta Wellfit perustuu kontrastivesiterapiaan: kehonhuoltoon kuuman ja kylmän veden jaksotusta vaihtelemalla. Oras Esteta Wellfit auttaa ylläpitämään aktiivista elämäntapaa ja pysymään kunnossa. Vesiterapiatoiminto rauhoittaa ja huoltaa lihaksia räätälöityjen ohjelmien avulla, jotka on suunniteltu auttamaan jokaista käyttäjää voimaan terveemmin ja paremmin.

Edistyksellinen käyttöliittymä ja sulavaa muotoilua

Oras Esteta on ainutlaatuinen suihkuratkaisu moderniin kylpyhuoneeseen, jossa elegantti muotoilu yhdistyy käytännöllisyyteen. Lämpötilan ja virtaaman säätö on helppoa, ja älykkäästi piilotettu rajoitin pitää veden lämpötilan turvallisena. Aidosta lasista valmistettu kansi viimeistelee hanan ylellisen ja arvokkaan ilmeen ja tarjoaa lisää laskutilaa kylpyhuoneeseen. Termostaattihanasta on saatavilla kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen ja harmaa.

Laaja ja lempeä sadesuihku

Sadesuihkun moderni, pyöreälinjainen muotoilu istuu täydellisesti erilaisiin kylpyhuonetyyleihin. Laajan kattosuihkun ansiosta koko keho kietoutuu lempeään ja luonnolliseen sateeseen tehden suihkuhetkestäsi täydellisen.

Referenssihankkeet Oras Oy

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän