Oraksen älykäs pesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti pesuohjelman jälkeen

Päivämäärä: 11.10.2016

Vakuutusyhtiöt maksavat vuosittain korvauksia yli 30 000:sta vesivahingosta ja vuotovahingon syyksi paljastuu usein astian- tai pyykinpesukone. Monelta vahingolta säästyttäisiin, jos koneiden asennus jätettäisiin ammattilaisille ja niiden alle hankittaisiin vuotokaukalo. Myös automaattisesti pesuohjelman jälkeen tai ajastetusti sulkeutuva pesukoneventtiili vähentää vesivahingon riskiä merkittävästi, sillä pesukoneiden käyttäjät eivät useinkaan muista tai viitsi kääntää venttiiliä pesukoneen pysähdyttyä pois päältä.

Oraksen uusi älykäs pesukoneventtiili huolehtii venttiilin sulkemisesta asukkaan puolesta automaattisesti. Se vapauttaa pesukoneen ja astianpesukoneen käyttäjän vahtimasta koneen valmistumista, sillä se sulkee venttiilin asetetun ajan kuluttua.

Oraksen älykäs pesukoneventtiili kehitettiin turvalliseksi ja mahdollisimman helppokäyttöiseksi ratkaisuksi.

”Älykäs pesukoneventtiili toimii hyvin nykyisessä kiireisessä arjessa aivan kaikenlaisissa kodeissa. Se on hyvä ratkaisu niin kiireisissä sinkkutalouksissa, lapsiperheissä kuin seniorikodeissa. Se on erityisen tervetullut kaikille, jotka huomaavat, etteivät ihan aina muista sitä pesukoneen venttiiliä kuitenkaan pesuohjelman jälkeen sulkea”, kertoo Susanna Mäki Oraksen kotimaan markkinoinnista.

Helppo asentaa

Oraksen uutta älykästä pesukoneventtiiliä voidaan käyttää minkä pesuallashanan tai keittiöallashanan kanssa tahansa ja se voidaan asentaa myös jälkikäteen. Tasoon ei tarvitse sen takia porata reikää.

Kokonaisuuteen kuuluu hillitysti muotoiltu kromin värinen painonappi, ohjausyksikkö ja elektroninen venttiili. Helposti asennettava venttiili voidaan kytkeä joko kylmään tai kuumaan veteen.

Älykkään pesukoneventtiilin saa joko patteri- tai sähkökäyttöisenä.

Painonappi toimii langattomasti, joten se voidaan asentaa vapaasti sopivaan paikkaan tasolle tai vaikkapa seinälle, josta sitä on helppo käyttää myös esimerkiksi rollaattorin kanssa liikuttaessa.

Selkeää ja sopivan suurikokoista painonappia on kevyt ja helppo käyttää. Venttiili avautuu kevyesti painamalla, joten venttiilin avaaminen ja sulkeminen käy helposti myös heikkovoimaisemmalta ja liikuntarajoitteiselta.

Elektronisen venttiilin tehdasasetuksena on kolme tuntia, mutta sen saa myös pysymään auki 12 tuntia pitämällä painonappia alhaalla hieman kauemmin.

Lisää tuotteesta Pesukoneliitännät

Pesukoneliitännät

Pesukoneventtiilit, viemäröintiliittimet ja kylmävesihanat.

Hinnastot & Tuoteluettelot
Oras materiaalipankki

Oras materiaalipankki

Tuotekuvia, ja -videoita, mittakuvia

Lue lisää

Etsi jälleenmyyjä
Oras Materiaalipankki mittakuvat

Oras Materiaalipankki mittakuvat

Mittakuvat, tekniset esitteet jne.

Lue lisää

Oras BIM-tiedostot

Oras BIM-tiedostot

Lataa tiedostot suunnittelua varten.

Lue lisää

Referenssihankkeet Oras Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän