Onko huippuimuri haussa?

Päivämäärä: 8.9.2015

MX-huippuimurit ovat ylöspäin puhaltavia, tehokkaita ja tiiviitä huippuimureita rakennusten ilmanvaihtoon.

Useita käyttökohteita

MX-huippuimurit sopivat erillispoistoksi liedelle, autotalliin, kylpyhuoneeseen jne. MX-huippuimurin käyttäminen vähentää meluhaittoja asunnon sisällä, kun poistoilmanvaihdon moottori sijoittuukin vesikatolle. Mahdollisen huminan hillitsemiseksi voidaan käyttää vielä erikseen äänenvaimennettuja huippuimureita. Putken eristyksen ansiosta ilmanvaihto toimii luotettavasti myös kylmällä ilmalla.

MX-huippuimureiden linjakkaan muotoilun, lukuisien värivaihtoehtojen sekä runkoon piilotettujen johdotusten ansiosta saadaan aikaan tiivis, turvallinen ja tyylikäs lopputulos.

Tiiviit kattoläpiviennit jyrkille katoille

MX-kattoläpiviennit istuvat erinomaisesti yleisimmille jyrkille kattomateriaaleille. MX-läpivientien avulla poisto- ja tuuletusputket sekä huippuimurit saadaan vietyä katon läpi tiiviisti ja tyylikkäästi. Läpivientien muotoilu ehkäisee lian ja roskien kerääntymistä sekä jättää riittävästi tilaa eristykselle.

Helppo ja nopea asennus

Jyrkille katoille tarkoitetut MX-läpiviennit ovat yhteensopivia kaikkien Meltexin huippuimureiden sekä poisto- ja tuuletusputkien kanssa. Läpivientilevyjen ohjausuran ansiosta asennettavien putkien sivusuoruus säätyy automaattisesti. Kaikki läpiviennit ovat nopeita asentaa.

Tutustu mallistoon ja kysy tarjous: www.meltex.fi/ilmanvaihto

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän