Onko huippuimuri haussa?

Päivämäärä: 8.9.2015

MX-huippuimurit ovat ylöspäin puhaltavia, tehokkaita ja tiiviitä huippuimureita rakennusten ilmanvaihtoon.

Useita käyttökohteita

MX-huippuimurit sopivat erillispoistoksi liedelle, autotalliin, kylpyhuoneeseen jne. MX-huippuimurin käyttäminen vähentää meluhaittoja asunnon sisällä, kun poistoilmanvaihdon moottori sijoittuukin vesikatolle. Mahdollisen huminan hillitsemiseksi voidaan käyttää vielä erikseen äänenvaimennettuja huippuimureita. Putken eristyksen ansiosta ilmanvaihto toimii luotettavasti myös kylmällä ilmalla.

MX-huippuimureiden linjakkaan muotoilun, lukuisien värivaihtoehtojen sekä runkoon piilotettujen johdotusten ansiosta saadaan aikaan tiivis, turvallinen ja tyylikäs lopputulos.

Tiiviit kattoläpiviennit jyrkille katoille

MX-kattoläpiviennit istuvat erinomaisesti yleisimmille jyrkille kattomateriaaleille. MX-läpivientien avulla poisto- ja tuuletusputket sekä huippuimurit saadaan vietyä katon läpi tiiviisti ja tyylikkäästi. Läpivientien muotoilu ehkäisee lian ja roskien kerääntymistä sekä jättää riittävästi tilaa eristykselle.

Helppo ja nopea asennus

Jyrkille katoille tarkoitetut MX-läpiviennit ovat yhteensopivia kaikkien Meltexin huippuimureiden sekä poisto- ja tuuletusputkien kanssa. Läpivientilevyjen ohjausuran ansiosta asennettavien putkien sivusuoruus säätyy automaattisesti. Kaikki läpiviennit ovat nopeita asentaa.

Tutustu mallistoon ja kysy tarjous: www.meltex.fi/ilmanvaihto

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje