Sadevesiputket haastaviin pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Päivämäärä: 31.5.2023

Uudet kotimaiset MX-Tupla+ sadevesiputket ovat tarkoitettu haastaviin kohteisiin joissa huleveden johtamiselta ja hallinnalta vaaditaan normaaliolosuhteita enemmän.

MX-Tupla+ putket on suunniteltu yhteensopiviksi lähes kaikkien markkinoilla olevien muovisten hulevesijärjestelmien kanssa. Se on hyvä valinta kohteisiin, joissa järjestelmältä vaaditaan korkeita laatuominaisuuksia, pitkää elinkaarta, sekä taloudellisuutta niin käyttö- kuin hankintavaiheessa.

MX-Tupla+ sadevesiputket on valmistettu polypropeenista (lyhenne PP), joka on termoplastinen polymeeri. Se on kiteinen muovi ja öljynjalostuksen sivutuote. Polypropeeni on erittäin vastustuskykyinen hapoille ja liuottimille. Polypropeeni kestää hyvin korkeita lämpötiloja (sulamispiste on 150 °C) sekä kylmää taaten näin osaltaan putken pitkän käyttöiän.

Kotimaiset MX-Tupla+ järjestelmän putket täyttävät tiukat pohjoismaiset NordicPolymark laatukriteerit ja ne valmistetaan Meltexin tehtaalla Jyväskylässä standardin EN 13476 mukaisesti.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän