Nowo Metal Roof Top -laadukas 1-komponenttinen peltikattopinnoite

Päivämäärä: 13.2.2023

Nowo Metal Roof Top WB on erittäin laadukas ja vuosien kokemuksella kehitetty yksikomponenttinen peltikattopinnoite, joka on saatavana yleisissä RR-värisävyissä. Roof Top WB sisältää aktiivisia ruostesuojapigmenttejä ja soveltuu erilaisten pelti- ja teräskattojen, seinäpeltien sekä alumiini ja sinkkipintojen suojaamiseen korroosiota ja sään rasitusta vastaan.

Nowo Metal Roof Top WB on helppo levittää pensselillä tai korkeapainruiskulla ja tuote kuivuu nopeasti kerrosten välillä. 1-kerros huoltomaalaukseen on mahdollista saavuttaa 300-400 μm märkäkerrospaksuus tarvittaessa. Nowo Metal Roof Top WB pinnoite on erittäin elastinen ja muodostaa lujan tartunnan alustaan.

Peltikaton esivalmisteluun suositellaan Nowo Metal Cleaner -pesuainetta ja ruosteisten kohtien käsittelyyn Nowo Metal Special Primer SB-pohjustetta. NowoCoat -valikoimista löytyy myös erittäin haastavien peltipintojen maalaamiseen 2K-peltikattomaali. Tiedustele paikalliselta kattourakoitsijaltasi Coating Source Oy:n maahantuomia NowoCoat-peltikattotuotteita. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje