KEMPER SYSTEM –Vedeneristeet vaativiin kattorakenteisiin ja läpivienteihin

Päivämäärä: 31.1.2023

Katoille asennettavien laitteiden, mainosten ja erityisesti aurinkopaneelien suosio ja määrä on hurjassa kasvussa. Oikeiden ja luotettavien vedeneristysratkaisujen valinta eri kiinnitysratkaisujen vesitiiveyden varmistamiseksi on jatkossa yhä tärkeämpi tekijä asennuksissa.

Ammattikäyttöön suunnitelluilla KEMPEROL® -tuotteilla saadaan kiinnityksiin, läpivienteihin ja muihin tarvittaviin rakenteellisiin yksityiskohtiin saumaton sekä erittäin kestävä vedeneristys. Asennus voidaan toteuttaa nopeasti ilman tulitöitä ja hajuttomana asennuksesta ei aiheudu haittaa kiinteistön ilmastoinnille. Korjatut ja vesieristetyt pinnat voidaan maalata tai pinnalle voidaan lisätä esim. kivisirote, jolloin katon ilme säilyy yhtenäisenä esim. bitumikatteessa.

KEMPEROL® 2K-PUR on elastinen, liuotinvapaa ja hajuton vedeneristyssysteemi, joka on kehitetty vaativiin rakennusten ulkopuolisiin vedeneristyksiin sekä erikoispinnoiteratkaisuihin myös sisätiloissa. Asennettuna KEMPEROL® 2K tarjoaa rakenteellisesti vahvan ja saumattoman vedenerityksen, jolla on hyvä tartunta kaikkiin materiaaleihin. Tuotteella on Broof(T2) paloluokitus ja ETAG-005 eliniänodote sekä erinomainen UV-kestävyys.

KEMPEROL® 2K-PUR referensseihin vuosikymmenien kuluessa kuuluu mm. Empire State building, Buckingham palace, One World Trade Center, VW:n Baunatal tehtaat jne. 

KEMPEROL® Repairfix LF on yksikomponenttinen, silaani-polymeeriin perustuva nopeasti ja helposti asennettava katkokuitumassa vuotojen, reikien ja muiden tiivistystä vaativien kohteiden korjaamiseen. Tuote on sateen kestävä jo 10 minuutin jälkeen asennuksesta ja soveltuu levitettäväksi alhaisissa lämpötiloissa. Liuotinvapaa KEMPEROL® Repairfix LF muotoutuu ja tarttuu erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin hyvin monimutkaisissakin vedeneristyskohteissa.

Coating Source Oy maahantuo KEMPER SYSTEM / KEMPEROL® vedeneriste- ja pinnoitustuotteita, joista löytyy ainutlaatuisia tuoteratkaisuja vaativiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin. Kysy maahantuojalta lisätietoa tuotteista sekä valtuutetuista asentajista.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän