Moderni Wive-korvausilmaventtiili ehkäisee vedon tunnetta

Päivämäärä: 23.11.2020

Moderni VILPE Wive -korvausilmaventtiili ehkäisee vedon tunnetta

VILPE Wive -korvausilmaventtiili tuo raikasta ilmaa kohteeseen. Korvausilmaventtiili kohdistaa ilmavirran huoneen yläosaan, missä se sekoittuu lämpimän huoneilman kanssa vähentäen vedon tunnetta. Huoneen sisäpuolella oleva kansi on varustettu kondenssisuojalla.

Korvausilmaventtiilin ulkonäkö on helposti muokattavissa kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. VILPE Wiven voi tapetoida tai maalata seinään sopivaksi tai jättää sellaisenaan näkyville – lopputulos on joka tapauksessa tyylikäs.

Asennus ja käyttökohteet

VILPE Wive -korvausilmaventtiilin voi asentaa vanhan venttiilin tilalle tai kokonaan uudeksi korvausilman reitiksi seinään tai ikkunan tuuletusluukkuun. Asentaminen on yksinkertaista. Tuotetta voidaan käyttää niin omakoti-, kerros- kuin rivitaloissa. Saatavilla on termostaatilla varustettu venttiili tai venttiili ilman termostaattia.

Termostaatilla varustettu venttiili sopii kohteisiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. Venttiili mukautuu ulkoilman lämpötilan mukaan, joten sitä ei tarvitse erikseen säätää. Venttiili ilman termostaattia sopii kohteisiin, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto.

Saatavilla rautakaupoissa ja LVI-liikkeissä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän