Merika HT-PP -viemäriosat ja -putket

Päivämäärä: 8.6.2020

Säästä työtä ja luontoa kotimaisilla Merika-tuotteilla.

Mittatarkat ja tiiviit Merika®-viemäröintiosat säästävät asennuksen helppoudessa ja toimivuudessa. Nyt saat lähes kaikki HT-PP-osat omasta tuotannostamme 32 mm:stä aina 110 mm:iin saakka.

Merikan HT-PP-viemäriputkilla ohjaat kaikki viemärijätteet liukkaasti sinne minne ne kuuluvatkin – luontoa kuormittamatta. Meiltä saat kaikki putkikoot 32–110 mm. Pituudet ovat putkikoon mukaan 250–6000 mm, 32 mm putkia saa myös kromattuna.

Laatua LVI-rakentamiseen jo yli 50 vuoden kokemuksella

Meriser Oy on vuonna 1965 perustettu merikarvialainen perheyritys. Olemme tunnettuja jatkuvasta tuotekehitystyöstämme ja laadukkaista Merika-tuotteistamme. Ruiskupuristustekniikalla valmistettujen muovisten LVI-tarvikkeiden valikoimaamme kuuluu mm. sadevesikaivoja, viemäriosia ja –putkia, hanakulmarasioita, WC-varaosia, erilaisia kunnallisteknisiä kaivoja sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä.

Vertaa ja valitse Merika – laadun merkki.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän