Merika HT-PP -viemäriosat ja -putket

Merika HT-PP -viemäriosat ja -putket

Säästä työtä ja luontoa kotimaisilla Merika-tuotteilla.

Mittatarkat ja tiiviit Merika®-viemäröintiosat säästävät asennuksen helppoudessa ja toimivuudessa. Nyt saat lähes kaikki HT-PP-osat omasta tuotannostamme 32 mm:stä aina 110 mm:iin saakka.

Merikan HT-PP-viemäriputkilla ohjaat kaikki viemärijätteet liukkaasti sinne minne ne kuuluvatkin – luontoa kuormittamatta. Meiltä saat kaikki putkikoot 32–110 mm. Pituudet ovat putkikoon mukaan 250–6000 mm, 32 mm putkia saa myös kromattuna.

Laatua LVI-rakentamiseen jo yli 50 vuoden kokemuksella

Meriser Oy on vuonna 1965 perustettu merikarvialainen perheyritys. Olemme tunnettuja jatkuvasta tuotekehitystyöstämme ja laadukkaista Merika-tuotteistamme. Ruiskupuristustekniikalla valmistettujen muovisten LVI-tarvikkeiden valikoimaamme kuuluu mm. sadevesikaivoja, viemäriosia ja –putkia, hanakulmarasioita, WC-varaosia, erilaisia kunnallisteknisiä kaivoja sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä.

Vertaa ja valitse Merika – laadun merkki.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...