Kotimaista laatua LVI-rakentamiseen

Päivämäärä: 24.5.2023

Varmatoimiset, helposti asennettavat, kotimaiset Merika-lattiakaivot

Lattiakaivomme ovat vuosikymmenten kokemuksen ja huolellisen tuotekehityksen tulos. Kaivomme ovat kotimaisia laatutuotteita: varmatoimisia ja helposti asennettavia.

Lattiakaivoissamme on uusi vesilukko, johon saa asennettua kaivon kuivumista ehkäisevän vesilukon takaiskun. Lisäksi vesilukoissa on kätevä nostokahva, jonka ansiosta ne ovat helpommin huollettavissa.

Kaivoillemme on saatavana myös laaja valikoima lisätarvikkeita, kuten korotusrenkaita, kehyslaattoja ja vesieristyslaippoja.

Laatua LVI-rakentamiseen jo yli 50 vuoden kokemuksella

Meriser Oy on vuonna 1965 perustettu merikarvialainen perheyritys. Olemme tunnettuja jatkuvasta tuotekehitystyöstämme ja laadukkaista Merika-tuotteistamme. Huipputekniikalla valmistettujen LVI-tarvikkeiden valikoimaamme kuuluu mm. sadevesikaivoja, viemäriosia- ja putkia, hanakulmarasioita, WC-varaosia, erilaisia kunnallisteknisiä kaivoja sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä.

Vertaa ja valitse Merika – laadun merkki.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän