Maan alle ja seinän sisään

Päivämäärä: 20.3.2017

Meltex on yhä tutumpi nimi monilla infra- ja talotyömailla. Moni tuntee Meltexin myymälät siinä missä muutkin rakennustarvikkeiden tukkuliikkeet, mutta monelle tulee yllätyksenä, että Meltex valmistaa itse myymänsä salaoja-, rumpu- ja paineputket sekä lukuisat muut rakennustarvikkeet.

Muista putkivalmistajista ja tukkureista Meltexin erottaakin se, että se tarjoaa koko ketjun valmistuksesta ja maahantuonnista aina myymälöihin ja työmaatoimituksiin asti.

Vuonna 1993 perustetun Meltexin päätuotteita ovat muoviset putket ja kaivot, joita se toimittaa mm. maanrakentajille, talotekniikan osaajille sekä rakennusliikkeille. Kaivos- ja prosessiteollisuus ostaa Meltexiltä myös vesienhallintaan liittyviä putkistoja.

Meltex valmistaa putkia ja kaivoja nykyisin jo neljällä paikkakunnalla, mikä yhdessä myymäläverkoston kanssa takaa nopean saatavuuden kaikkialle Suomeen.

Tutustu valikoimaan ja katso lähin myymälä: www.meltex.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän