LVI-Dahl toimitti Säde-sairaalalle putket

Päivämäärä: 24.3.2016

LVI-Dahl toimitti Säde-sairaalalle putket

LVI-Dahl toimitti Caverionille Kuopioon Säde-sairaalan rakennusprojektiin kaikki putket, erikoisanestesia- ja sairaalakaasuputkia lukuun ottamatta. Putkien lisäksi Dahlilta tuli käyriä, putkenosia ja jonkin verran venttiileitä. ”Nehän on Dahlin peruskauraa, ei ollut kyllä mitään ongelmia saatavuudessa.” kommentoi Caverionin Vesa Rissanen.

Projektia silmällä pitäen Dahl tilasi Kuopion varastoon normaalia isommat määrät tiettyjä erikoistuotteita, joita ennakoitiin tarvittavan rakentamisen edetessä. Projekti poikkesi tavallisista työmaatoimituksista logistiikan osalta erityisesti tarkan purkuajan suhteen. Työmaan ja sairaalan toimivan logistiikan turvaamiseksi purkuajat oli sovittava ennakkoon. Suunnittelutyötä jouduttiin tekemään matkan varrella uudestaan sairaalan tulevien käyttäjien kanssa, jotta tiloista saatiin mahdollisimman toimivat.

Mittavan rakennusurakan aikana tarvittiin siis niin joustavuutta varastonhallinnassa kuin tarkkuutta logistiikassakin, loppukäyttäjän tarpeita unohtamatta.

Referenssihankkeet Dahl Suomi Oy

Sädesairaala

Sädesairaala

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteyteen loppuvuodesta 2015 valmistunut uu...

Tampereen rantaväylä ja tunneli

Tampereen rantaväylä ja tunneli

Uudisrakennus | Tampere | 180,00 milj €

Tunnelin rakentamista koskeva päätös tehtiin syyskuussa 2013 ja louhinnat alk...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän