Luotettavia kiinteistöteknisiä ratkaisuja

Päivämäärä: 23.3.2018

Wavin-Labkolla on laaja valikoima ratkaisuja kiinteistöjen sisällä tapahtuvaan lämmön ja veden johtamiseen sekä jätevesien käsittelyyn.

Kiinteistöjen viemäröinti ja käyttövesiratkaisut

Kiinteistöviemärimme - Wavin Wafix PP, Wavin Sitech+ yhdessä Wavin Asto:n kanssa, muodostavat markkinoiden laajimman kiinteistöviemärivalikoiman, josta löytyy erittäin kilpailukykyiset ratkaisut perinteiseen viemäröintiin ja ääntä vaimentavaan viemäröintiin.

Valikoimastamme löytyy myös pitkäikäiset ja korroosiovapaat Tigris K1 komposiittiputket, jotka soveltuvat käytettäväksi käyttövesi- ja lämmityssovelluksissa asuinrakennuksista teollisuuskohteisiin.

Wavin HepVO puolestaan on kalvotekniikkaan perustuva hajulukko, joka sopii käytettäväksi perinteisen vesilukon tilalla. Tuote soveltuu niin ammattikäyttöön kuin yksityistalouksiinkin.  

Kiinteistön jätevesien käsittelyratkaisut

Autotalleihin, auton pesupaikolle, pysäköintitiloihin ja korjaamoille asennettavat Labko®-lattiakaivoerottimet ja –kanaalit ovat tehokkaita sisäkäyttöön tarkoitettuja lattiakaivoerottimia.

Teollisuuskeittiöiden rasvaisten vesien käsittelyyn meillä on sisäasennuksiin tarkoitettu rasvanerotinmalliston, joka on testattu EN 1825 –standardin mukaisilla, virtaaman ja puhdistustehon määrittävillä testeillä.

Tutustu kiinteistöteknisiin tarjontaamme tai ota yhteyttä: myynti@wavin.comniin kerromme lisää.

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän