Loistokkuutta uudella annostelijasarjalla

Päivämäärä: 23.10.2015

Tork Image Design

Uusi laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu annostelijasarja

Tork lanseerasi syyskuussa uuden laadukkaan annostelijasarjansa, Tork Image Design sarjan. Uuden sarjan tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sarjan annostelijat ovat laadukkaita ja käytännöllisiä, ja niiden avulla pystyt tuomaan saniteettitiloihin tyyliä ja tekemään vieraisiin vaikutuksen.

Loistokkuutta uudella annostelijasarjalla

Jos haluat tehdä vieraisiisi hyvän vaikutuksen, muista panostaa myös saniteettitiloihin. Kiireisen työpäivän keskellä myös saniteettitilojen toimivuus on tärkeää. Kaiken on sujuttava helposti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä huoltotoimenpiteitä. Tästä syystä suunnittelimme annostelijasarjan, jonka tuotteet sopivat tyyliisi ja auttavat tekemään vaikutuksen vieraisiin. Haluamme esitellä uuden, tyylikkään annostelijasarjan, jonka tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä: Tork Image Designin.

Image Design annostelijasarja voitti syyskuussa 2015 CMS Purus Awards muotoilupalkinnon.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän