Lival:n Bingo-valaisin menestyi German Design Awardsissa!

Päivämäärä: 29.1.2019

Uudelle Bingo valaisimelle annettiin erityismaininta valaisimen erinomaisesta muotoilusta German Design Awards 2019 -kilpailun valaistuskategoriassa. Kyseessä on yksi maailman nimekkäimmistä muotoilualan kilpailuista, jota arvostetaan pitkälti myös asiantuntijapiirien ulkopuolella. Tuotteen tekniset ominaisuuden yhdistettynä taidokkaaseen muotoiluun tekee valaisimesta tyylikkään valaistustehosta ja laadusta tinkimättä. Lival Bingo on haluttu tuote Euroopassa ja palkinnon myötä tuotteen kysyntä on kasvanut entisestään. Bingo -valaisinta on saatavilla valkoisena, mustana ja harmaana sekä myös langattomaan valaistukseen sopivana Casambi- versiona.

Suomessa Lival -tuotteet saat helpoiten Skiluxilta. Toimitamme lineaarivalaisimet, asennusvalaisimet ja kohdevalaisimet perille nopeasti ja täsmällisesti. Meiltä onnistuu myös Nordic Aluminiumin kiskotoimitukset sekä kiskojen asennustarvikkeet kohteeseen kuin kohteeseen.

Skilux on LIVAL:n pitkäaikaisin ja suurin yhteistyökumppani Suomessa. Olemme kiistatta Lival -valaisimien asiantuntijoita ja tunnemme tehtaan tuotannon sekä valaisimet myös teknisesti aina 20-vuoden takaa. Olemme aktiivisesti yhteistyössä tehtaan kanssa kehittämässä valaisimien ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi teemme Dialux-laskelmat, tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huolto ja ylläpitoa.

Järjestämme myös tuote-esittelyjä Livalin tehtaalla Sipoossa, jossa on mahdollisuus päästä tutustumaan tuotteisiin sekä uusimpaan tekniikkaan Skiluxin valaisinasiantuntijan kanssa. Ole meihin yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.

Bingo valaisimen tiedot:

https://skilux.fi/wb_skilux_tuotteet/ga-016-bingo-led-kohdevalaisin/

Lisää aiheesta Livalin sivuilla:

https://www.lival.com/news/success-for-lival-in-an-internationally-renowned-design-competition/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän