LIVAL EcoSystem -kosketinkiskot ja valaisimet samasta paikasta!

Päivämäärä: 3.9.2019

LIVAL EcoSystem

Lival konserniin kuuluvat suomalaiset Nordic Aluminium kosketinkiskot ja Lival valaisimet saat helpoiten yhdessä Skiluxilta. Varastoimme kosketinkiskoja, kiskotarvikkeita ja valaisimia sekä Helsingissä että Tampereella. Tuotteet ovat noudettavissa varastoiltamme tai tilattavissa kohteeseen. Toimitamme lineaarivalaisimet, asennusvalaisimet, kohdevalaisimet sekä kosketinkiskot perille nopeasti ja täsmällisesti kaikkialle Euroopaan.

Skilux on julkaissut uudet päivitetyt kotisivut 

Osoitteessa www.skilux.fi on nyt entistä laajemmat tiedot Lival -tuotteista. Sivuilta löytyvät niin uudistetut tuotekortit kuin valonjakotiedostot helposti ja kätevästi unohtamatta asiakaskokemuksia niin tuotteista kuin yhteistyöstä Skiluxin kanssa.

Skilux on LIVAL -konsernin yhteistyökumppani Suomessa. Olemme Lival -valaisimien palvelevia asiantuntijoita ja tunnemme tehtaan tuotannon sekä valaisimet myös teknisesti yli 20-vuoden takaa. Kehitämme valaisimien ominaisuuksia aktiivisesti, yhteistyössä tehtaan kanssa, asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi teemme Dialux-laskelmat, valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Järjestämme myös tuote-esittelyjä Livalin tehtaalla Sipoossa sekä Nordic Aluminium tehtaalla Pikkalassa, Kirkkonummella. Tehdasvierailulla on mahdollisuus päästä tutustumaan tuotteisiin sekä uusimpaan tuotantoteknologiaan Skiluxin valaisinasiantuntijan kanssa. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.

Skilux uudet kotisivut:
https://www.skilux.fi/etusivu.html

Lival tuotteet:
https://www.skilux.fi/tuotteet.html

Nordic Aluminium tuotteet:
https://www.skilux.fi/tuotteet/kosketinkiskot.html

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän