Listoilla oikeaan suuntaan

Päivämäärä: 2.6.2020

Helsingin Levytyö sekä Näkövammaisten liiton esteettömyysasiantuntijat ovat yhteistyössä kehittäneet kulunohjauslistoja, jotka ovat helposti valkoisella kepillä seurattavissa ja jaloilla aistittavissa. Nämä listat ovat RATO-suunnitteluohjeiden mukaisia ja täyttävät niille asetetut vaatimukset. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut listat kestävät kovaa kulutusta ja soveltuvat erittäin hyvin julkisten tilojen kulunohjaukseen.

Taivutettavia pääte- ja tehostelistoja voidaan käyttää laatoitettaviin lattioihin ja valulattioihin. Taivutettavat listat voidaan tehdä täysin kohteen kulunohjaukseen soveltuviksi, koska listat voidaan valmistaa juuri halutussa korkeudessa.

Lattiasta koholla olevilla puikulalistoilla voidaan tehdä risteyksiin selkeitä kulunohjauksia ja opastaa kulkijoita reitin haarautuessa. Ne mahdollistavat sekä pitkät kaaret, että lyhyillä puikuloilla toteutettavat tiukat käännökset.

Jykevällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla nappulalevyllä saadaan lattianappuloille tukeva kiinnitys, jonka asennus tapahtuu nopeasti. Nappulalevyjä asennetaan julkisiin kohteisiin, joissa yksittäiset nappulat ovat liian kovalla kulutuksella. Levyllä nappuloiden symmetria säilyy ja asennus lattiapinnoitetta tehtäessä on kustannustehokkaampaa, kuin jälkikäteen suoritettava yksittäisten nappuloiden asennus.

Referenssihankkeet Helsingin Levytyö Oy

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje