Lattioiden suojaaminen

Päivämäärä: 13.5.2019

KENNOLEVYT

Kevyillä kennolevyillä on helppo suojata lattiat, seinät, ikkunat ja monet muut remontin tai rakennuksen aikaiset kohteet. Kennolevy on helppo asentaa eikä siitä aiheudu rakennuspölyä. Tuotetta voi käyttää useampaan kertaan ja työstämiseen riittää tavallinen mattoveitsi. Saatavana myös palosuojattuna.

ITSEKIINNITTYVÄT LATTIASUOJAT

Itsekiinnittyvä suoja on tarkoitettu kuivien lattioiden väliaikaiseen suojaamiseen. Se soveltuu useimmille lattiapinnoille - ei sovellu vastakäsitellylle puu- tai parkettilattialle. Suoja on helppo asentaa eikä vaadi kiinnitystä. Suoja pysyy napakasti lattiassa, mutta irtoaa helposti.

KERROSKALVO LATTIASUOJA

Suoja on suunniteltu puhtautta vaativien tilojen kontaminaation hallintaan ja muihin kontrolloituihin ympäristöihin. Tuote on valmistettu ohuista polyeteenikalvoista, joita on levyssä päällekkäin 30 kpl. Kun suoja likaantuu, ylimmäinen kalvokerros vedetään irti ja käytössä on taas puhdas suoja.

Meiltä myös erilaiset suojapaperit ja teipit.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän