Lattialuukut ja pelastautumisluukut

Päivämäärä: 1.3.2019

PELASTAUTUMISLUUKUT

Pelastautumisluukku varustettuna teleskooppisella tikkaallaon tarkoitettu hätäpoistumistieksi parvekkeelta alemmalle parvekkeelle. Luukku asennetaan parvekkeen lattiaan tehtyyn aukkoon.

Tulipalon sattuessa pelastautumisluukku varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta.

Pelastautumisluukussa on erittäin jämäkkä, tikasosa, jota pitkin pelastautuminen alemmalle parvekkeelle on helppoa ja vaivatonta.

LATTIALUUKUT

Kaasu- ja vesitiiviit Elkington -lattialuukut tarjoavat suojaa sekä nopean ja turvallisen pääsyn maanalaisiin huoltotiloihin ja rossipohjan alapuolelle. Ne ovat ihanteellisia ratkaisuja moniin käyttökohteisiin ja sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Lattialuukut voidaan asentaa huomaamattomaksi eri pintamateriaalien alle, esimerkiksi jalkakäytävien päällysteet (kivi, marmori, graniitti jne.), laatoitukset (keraaminen, tiili jne.) ja erilaiset lattiapinnoitteet esim. laminaatti tai vinyyli. Kantavuudet 15-400 kN.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän