Lakeuden Hunajatila Lapua

Lakeuden Hunaja Suvannon mehiläistila on mehiläisiä, mustaherukkaa ja apilaa viljelevä perhetila Lapualla. Mehiläistarhamme sijaitsevat Lapuan Tiistenjoella ja emonkasvatustarha on kotonamme Lapuan Härsilässä.

Lusikkapehemoonen hunajamme on erittäin hyvää hunajaa Lapuan lakeuksilta. Apilasta tulee vaaleaa, pehmoisen makuista ja ihastuneen asiakaskuntamme mielestä maailman parasta hunajaa. Hunaja on kuin viini - rypäleen maku ratkaisee. Uutuutena on tulossa voimakkaampi Simpsiön metsätarhan hunaja, jonka pääsatokavseina ovat villivadelma, maitohorsma, mustikka ja puolukka.

Helposti lusikoitavan lusikkapehemoosen suutuntuma on samettinen. Emme pakasta tai kuumenna eli pastöroi lusikkapehemoostamme, vaan sekoitamme sen niin, että se pysyy pehmoisena. Näin hunajan kaikki entsyymit, aminohapot, mineraalit ja vitamiinit, joita on noin 200, säilyttävät vaikuttavat ominaisuutensa.

Meillä on myös mainioita makuhunajia. Tällä hetkellä löytyvät mm. inkivääri, sitruuna, eucalyptus, lakritsa ja chili. Valikoimasta löytyvät myös laadukkaat granolat. Granoloissa käytämme omaa hunajaamme. Makuina ovat hunajaiset rusina-, karpalo-, suklaa- ja omenagranolat. Suosimme tuotteissamme luomuraaka-aineita. Viime kesän suosikkiin, raakasiivilöityyn tuoreeseen juoksevaan hunajaan, otamme tilauksia etukäteen kesäkuussa.

Lakeuden Hunaja on eteenpäin puskeva ja innostunut pieni yritys. Tomi vastaa hoidosta, emojen eli kuningattarien kasvatuksesta ja tuotantoprosesseista. Hannele vastaa linkouksesta, tuotteistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista. Työtä on paljon, mutta into on kova ja yhdessä tekeminen hoitaa mieltä.

Kuva: Lakeuden Hunaja
Teksti: Lakeuden Hunaja

Tutustu Lakeuden Hunjaan täältä.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy | Oilon Group Oy

Oilon Lämpöässä Oy

Vuonna 2016 Lakeuden hunajatilan Suvannon perhe hankkivat Oilon ja Lämpöässä malliston EMi 22 maalämpöpumpun, joka lämmittää vanhaa 1800 litran lämminvesivaraajaa.

Mehiläistilan isäntä on ollut investointiinsa enemmänkin kuin tyytyväinen. Järjestelmä on ollut vaivaton, huoleton ja lämmintä vettäkin on kuudelle hengelle riittänyt, vaikka lapsista kaksi on jo teini-​ikäisiä. Vettä taloudessa siis kuluu.

Suvannon mehiläistilan maalämpö tiivistettynä
Paikkakunta: Lapua
Lämmitysjärjestelmän muutos 2016
Omakotitalo ja ulkorakennus, jossa puolilämmitä teollista tilaa,
Laajuus kummassakin n. 200 m2
Lämpöpumppu: Lämpöässä Emi 22
Varaaja: Vanha 1800 litran lämminvesivaraaja
2 x 500 m kieppiä maapiiriputkea

Lakeuden hunajatila hankkeeseen tästä.


Liitetyt tuotteet

Oilon - Maalämpöpumput

Oilon Lämpöässä Oy

Vuonna 2016 Lakeuden hunajatilan Suvannon perhe hankkivat Oilon ja Lämpöässä ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Auto-Din Oy

Auto-Din Oy

Karjaa

Moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien tukku-ja vähittäiskauppaan sekä huolto...


BluePlan yhteistyö Fermion - Oulu

Elefanttikortteli

Elefanttikortteli

Korjaus | Helsinki | 16,50 milj €

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Helsinki. . Ra...


ETRA MEGACENTER, Pirkkala

ETRA MEGACENTER, Pirkkala

Uudisrakennus | Pirkkala | Ei tiedossa

ETRA-MELTEX Pirkkala, 2020 Pirkkalan ja Tampereen moottoritien välitt...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän