LAGOM - modernit, laadukkaat altaat keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen

Päivämäärä: 17.5.2019

Lagom on yksinkertaisesti paras. Se on huippulaadukas ja monipuolinen allassarja, josta löytyy kaiken kokoisiin allaskaappeihin sopiva malli. Lagomin ajanmukainen ja vähäeleinen muotoilu sopii kaikkiin keittiötyyleihin. Altaat on muotoiltu mahdollisimman tilaviksi (R15) ja helposti puhdistettaviksi.

Lagom-mallisto koostuu 13 tuotteesta. Yksialtaiset mallit ovat erittäin tilavia, joten niissä mahtuu tiskaamaan huoletta suuretkin keittiöastiat. Kaksialtaisten mallien juju on modernissa, kapeassa välikannaksessa, joka säästää tilaa allaskaapissa. Lagom on käyttäjäystävällinen tiskiallas, joka sopii tarpeen mukaan aina 40 cm kaappikoosta 80 cm tai suurempaan kaappiin.

Laadukkaan monoreunan ansiosta Lagom-altaiden asennus on helppoa joko tason päälle, huullokseen tai tason alle. Hana-alueellisia altaita suosittelemme ensisijaisesti puu- ja laminaattitasoon. Tukeva hanalippa suojaa tasoa vesiroiskeilta ja antaa erinomaisen tuen hanalle. Kivitasoon parhaiten sopivat hana-alueettomat altaat, jolloin hanareikä tehdään tasoon. Asennustapoja on monia, joista suosituin on tason alle asennus.

Tutustu Lagom-mallistoon

 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän