Labko SAKO 2000 Vision –imeytysjärjestelmä

Päivämäärä: 1.12.2014

Luja ja kestävä sekä tehokas ja pitkäikäinen tuoteuutuus: Labko SAKO 2000 Vision –imeytysjärjestelmä

Yli 50-vuoden kokemukseen ja jatkuvaan tuotekehitykseen perustuva Suomessa suunniteltu ja valmistettu Labko SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestemä on tehokas ja pitkäikäinen kokonaispaketti maapuhdistamon rakentamiseen kotitalouden kaikille vesille.

Labko SAKO 2000 Vision –imeytysjärjestelmään kuuluvat 3-osastoinen saostussäiliö ja imeytysputkisto suodatinkankaineen. Järjestelmän tilavuus on 2000 litraa ja se on suunniteltu enintään kuuden hengen taloudelle. Säiliössä on sisäänrakennettu, patentoitu virtauksenjakaja, jonka ansiosta virtaus jakautuu tasaisesti molemmille erikoisrei’itetyille imeytysputkilinjoille ja siitä tasaisesti koko imeytyskentän alueelle. Tilava huoltokaivo helpottaa seurantaa ja tyhjennystä. Maaperäolosuhteiden niin vaatiessa, järjestelmästä voidaan rakentaa, kuten kuvassa, Labko-kokoomaputkiston avulla täydellinen maasuodattamo.

Lujan ja kestävän, mutta matalan, rakenteensa ansiosta Labko SAKO 2000 Vision –imeytysjärjestelmä sopii myös tonteille, joissa esimerkiksi kallio on lähellä maanpintaa. Järjestelmän asennussyvyys on 1000 mm tuloviemärin alareunasta maanpintaan mitattuna. Järjestelmällä ei ole pohjavesirajoitusta. Muodon optimoinnissa on huomioitu koko toimitusketju – uusi Labko SAKO 2000 Vision on edullisempi kuljettaa ja varastoida sekä helpompi asentaa.

SAKO 2000 Vision on CE-merkitty ja EN 12566-1 –standardin mukainen tuote. Wavin-Labko Oy myöntää valmistamilleen saostussäiliöille 10 vuoden materiaali- ja tiiveystakuun.

LVI-numero 3629 015

Lisätietoja
www.wavin-labko.fi
www.jätevedet.fi

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän